top of page
Smart Nutrition Project

 

Het Smart Nutrition Project is een slim en kort programma dat je verlost van overtollige kilo’s, je huid weer laat stralen en je dankzij zijn detox effect laat bruisen van de energie.

 

Het Smart Nutrition Project van RainPharma is geen afslankingsdieet, hoewel je er wel enkele kilootjes mee kan verliezen. Het is een zeer haalbare (en betaalbare) methode om slechte eetgewoonten aan te pakken en je optimaal in je vel te voelen.

 

Voor wie echt diëten (nog) niet ziet zitten, is dit een zeer geschikt programma. Je kunt er daarnaast zelf voor kiezen of je het programma één week volgt of meerdere weken.

Heel haalbaar met gezonde voeding, je lichaam in 7 dagen resetten/detoxen, met meer energie, sterkere immuniteit, een stralende huid, weg slechte eetgewoontes en betere sportprestaties!

Waar gebruik je het Smart Nutrition Project voor?

Het Smart Nutrition Project van RainPharma kun je op verschillende manieren inzetten:

  • Als een tussentijdse gezondheids- en vitaliteitskuur

  • Om een paar kilootjes te verliezen

  • Om je gewicht gemakkelijker te behouden na een dieet

Daarnaast wordt het programma ook ingezet voor huidverbetering (cellulitis, vetophoping, gelaat), in combinatie met de plantaardige RainPharma huidverzorgingsproducten. Het programma duurt minstens één week, maar je volgt het zolang je zelf wil, afhankelijk van je doelstellingen. Als je wil, start je morgen zelfs al!

 

Maak een afspraak voor een intakegesprek

Tijdens een intakegesprek voor het Smart Nutrition Project bij ons in Nazareth leggen wij je de regels uit. Doe je dit dieet/deze detox liever zonder begeleiding? Dat kan ook! In de Smart Nutrition Box zit een boekje met alle uitleg om zelf aan de slag te gaan. Wil je een afspraak maken voor een intakegesprek bij Silhouelle in Nazareth of heb je vragen? Bel ons op 09 398 27 82 of stuur een e-mail naar info@silhouelle.be.


Prijs:
€163, waarde aangekochte producten: €202,65.
 

Wat zit er juist in een Smart Nutrition Startbox
- 1 RainPharma Shake naar keuze
- 1 Doosje Daily Boost (60 tabs voor twee maanden)
- 1 Doosje Mighty Night (60 tabs voor twee maanden)
- 1 Doosje Dry Energy (60 caps voor twee weken)
- 1 Doosje Dynamic Q10 (45 caps voor 22 dagen)
- 1 RainPharma Shaker
- Informatieboekje

26-smart-nut-e1520502077362.png
bottom of page