Smart Nutrition Project

 

Het Smart Nutrition Project is een slim en kort programma dat je verlost van overtollige kilo’s, je huid weer laat stralen en je dankzij zijn detox effect laat bruisen van de energie.

 

Het Smart Nutrition Project van RainPharma is geen afslankingsdieet, hoewel je er wel enkele kilootjes mee kan verliezen. Het is een zeer haalbare (en betaalbare) methode om slechte eetgewoonten aan te pakken en je optimaal in je vel te voelen.

 

Voor wie echt diëten (nog) niet ziet zitten, is dit een zeer geschikt programma. Je kunt er daarnaast zelf voor kiezen of je het programma één week volgt of meerdere weken.

Heel haalbaar met gezonde voeding, je lichaam in 7 dagen resetten/detoxen, met meer energie, sterkere immuniteit, een stralende huid, weg slechte eetgewoontes en betere sportprestaties!

Waar gebruik je het Smart Nutrition Project voor?

Het Smart Nutrition Project van RainPharma kun je op verschillende manieren inzetten:

  • Als een tussentijdse gezondheids- en vitaliteitskuur

  • Om een paar kilootjes te verliezen

  • Om je gewicht gemakkelijker te behouden na een dieet

Daarnaast wordt het programma ook ingezet voor huidverbetering (cellulitis, vetophoping, gelaat), in combinatie met de plantaardige RainPharma huidverzorgingsproducten. Het programma duurt minstens één week, maar je volgt het zolang je zelf wil, afhankelijk van je doelstellingen. Als je wil, start je morgen zelfs al!

 

Maak een afspraak voor een intakegesprek

Tijdens een intakegesprek voor het Smart Nutrition Project bij ons in Nazareth leggen wij je de regels uit. Doe je dit dieet/deze detox liever zonder begeleiding? Dat kan ook! In de Smart Nutrition Box zit een boekje met alle uitleg om zelf aan de slag te gaan. Wil je een afspraak maken voor een intakegesprek bij Silhouelle in Nazareth of heb je vragen? Bel ons op 09 398 27 82 of stuur een e-mail naar info@silhouelle.be.


Prijs:
€150, waarde aangekochte producten: €202,65.
 

Wat zit er juist in een Smart Nutrition Startbox
- 1 RainPharma Shake naar keuze
- 1 Doosje Daily Boost (60 tabs voor twee maanden)
- 1 Doosje Mighty Night (60 tabs voor twee maanden)
- 1 Doosje Dry Energy (60 caps voor twee weken)
- 1 Doosje Dynamic Q10 (45 caps voor 22 dagen)
- 1 RainPharma Shaker
- Informatieboekje

26-smart-nut-e1520502077362.png

Zo eenvoudig is het!

Opstaan!


Je dag begint met een RainShake. Meng een schepje poeder met 250ml water (eventueel suikervrije plantaardige melk, maar water heeft de voorkeur). Doe er wat extra vezels bij van de Fiber Powder.
Tienuurtje


Tijd voor een portie fruit. Kies liefst voor 100g frambozen, bosbessen, aardbeien of braambessen.
Lunchen


Vul je bord helemaal met groenten. Voeg een stukje vlees (100g) of vis (150g) toe, of een vegetarisch eiwitrijk alternatief. Kies voor mager vlees en niet voor bereide vleeswaren. Doe hierbij eventueel een mini portie koolhydraten, bij voorkeur glutenvrij. Bijvoorbeeld één bolletje rijst, één aardappel, één lepel quinoa of één glutenvrije boterham of wat glutenvrije pasta.
Vieruurtje


Tijd voor een RainShake met Fiber Powder.
Dinner Time


Vul je bord met een enorme berg groenten. Voeg hierbij een stukje vlees (100g) of vis (150g), of een vegetarisch eiwitrijk alternatief. Een eitje of een klein stukje geitenkaas kan ook. Zetmeelproducten mocht je ‘s middags eten, ‘s avonds doen we dat niet.
Dessertje


2 à 3 uur na je maaltijd mag je een stukje fruit eten.
Doen!


Drink elk uur een glas water – 2 liter per dag!
Matigen


– dressing of mayonaise
– cafeïne
Vermijden


– alcohol
– light dranken
– voorverpakte maaltijden
Verboden


– frisdrank
– snoepgoed
– gefrituurd voedsel
– extra suiker
Boodschappenlijstje om je te ondersteunen?


– RainShakes: kies hier je favoriete smaak
– Fiber Powder
– Daily Boost
– Mighty Night
– Optie: Dry Energy en Dynamic Q10 om de verbranding te stimuleren