top of page
IMG_1757.JPG

Volledige

Lichaamsmassage
met warme olie.

Verwennerij voor jou alleen of met twee.

Ben je wat moe, uitgeblust of lusteloos? Voel je je niet lekker in je vel? Heb je nood aan ontspanning, even op adem komen, wat me-time? 


Een massage is een aangename manier om volledig te ontspannen. Warm en veilig aangeraakt worden is namelijk één van de basisbehoeften van de mens. Warme handen op het lichaam wakkeren de productie van endorfine aan. De bloedcirculatie en lymfevaten worden geactiveerd waardoor afvalstoffen het lichaam sneller verlaten. Gespannen spieren en stijve gewrichten worden losgemaakt. Ervaar de sensatie van de aanraking en voel je zenuwen tot rust komen en je gedachten stilvallen.

 

Wij zijn ervaren massagetherapeuten en ontvangen je graag in onze warme rustgevende massageruimte, omgeven door een heerlijk aroma van essentiële oliën. Het lichaam wordt afgedekt met een badhanddoek. De massage gebeurt met kwaliteitsvolle basisoliën, gemengd met aangepaste essentiële oliën, wat het effect van de ontspanning nog verdiept. Sluit jouw ogen en ervaar deze diepe rustgevende beleving.

30 minuten (achterkant):
Single: € 60, Duo: €110

60 minuten: (volledig lichaam)
Single: € 85, Duo: €170

IMG_1757.JPG
bottom of page