Bodysculptor Excell+

BodySculptor is een moderne en efficiënte afslanktechnologie. Onder het effect van BioStimology® wordt er met een bio-energetisch veld (lage frequentie) ingewerkt op de gladde spieren en om zo de vrije vetzuren progressief vrij te maken, af te scheiden en te verwijderen door een efficiënte drainage. De therapie die wij in onze praktijk in Nazareth (Oost-Vlaanderen) aanbieden, combineert een gepatenteerde medische technologie met een lymfedrainage.

BodySculptor wordt gebruikt voor vele toepassingen

BodySculptor is ontstaan in Frankrijk en is ontwikkeld door een arts, Dr. Greff. Hij is actief in de wereld van de obesitas. Hij ontwikkelde deze methode om de lipolyse bij mensen met zwaarlijvigheid terug te activeren. Bovendien wordt BodySculptor, naast bodystyling, ook in de medische wereld toegepast voor onder andere fybromyalgie, visceraal vet, diabetes, cholesterolverlaging en lymfoedeem. Ook voor lymfedrainage wordt deze techniek gebruikt, zo ook bij onze praktijk in Nazareth, Oost-Vlaanderen.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wil je meer informatie over BodySculptor of lymfedrainage bij onze praktijk in Oost-Vlaanderen? Neem dan contact met ons op via 09 398 27 82 of info@silhouelle.be. Wij vertellen je graag meer over onze formules. Daarnaast

kun je ook direct een online afspraak maken.

Voordelen

 • Wanneer je bij ons in Oost-Vlaanderen langskomt voor BodySculptor, bijvoorbeeld voor lymfedrainage, profiteer je van verschillende voordelen:

 • Duidelijk centimeterverlies op armen, taille, heupen, dijen en kuiten

 • Fitter, lichter en ontspannen gevoel

 • Een zachtere, stevigere en strakkere huid

 • Verbeterde lipolyse (vetverbranding)

 • Stimuleert het verwijderen van vocht en afvalstoffen (lymfedrainage)

 • Kom 12 keer zalig genieten

Vetten verbranden begint bij de Lipolyse

Wanneer je last hebt van een vertraagde vetverbranding of Lipolyse, kan dit verschillende oorzaken hebben:

 • Meer consumeren dan verbruiken

 • Een overdaad aan koolhydraten

 • Weinig beweging - zittend leven

 • Onregelmatig eten - maaltijden overslaan

 • Ziekte - medicatie

 • Leeftijd en stofwisseling

 • Crashdiëten

 • Stress

Prijzen:


TRADITIONELE KUUR: € 595
Startkuur van 12 beurten, 6 weken, 2 x per week


EXPRESS KUUR: € 595
Startkuur van 12 beurten, 12 dagen, 1 x per dag


ONDERHOUDSABONNEMENT: € 495
12+3 gratis


1 BEHANDELING:  € 60

Hygiënisch pak (1-malige aankoop): €30

Veelgestelde vragen

Hoe verloopt de behandeling?


Voor we starten met de kuurbehandeling, doorlopen we eerst een figuur- en gewichtsanalyse.
Na het doorlopen van de kuur doen we dit terug (voor en na).
Tijdens de kuur hou je je aan je gezondheidsschema (geen dieet).

• Elke behandeling duurt 1 uur
• Aan het begin van de kuur schaf je een hygiënisch pak aan (deze kan je wassen op 30°)
• Je komt 2x per week genieten
Wat is Lipolyse?


Lipolyse of vetverbranding is een fysiologisch proces dat plaatsvindt om energie op te wekken in het lichaam. Vetten (hetzij afkomstig uit voeding, hetzij opgeslagen in het lichaam) worden verbrand en omgezet in energie.

Iets meer in detail:

1. Vooraleer vet kan 'verbranden' dient er eerst vet afgebroken en getransporteerd te worden. Vet is één van dé brandstoffen die het lichaam gebruikt als energie.
Indien het lichaam vet wenst te verbranden dan dient het dat eerst te gaan halen.
2. Vetten zitten opgestapeld in cellen, genaamd adipocyten. Het lichaam zal lipasen (aminozuren) aanmaken om de lipolyse te stimuleren. Op die manier worden vetten gevonden en geselecteerd. Er zijn 2 soorten vet, de subcutane vetten (onderhuids) en de viscerale vetten (buikvet). Deze laatste geven een kortademig gevoel en een lusteloosheid en zijn ook schadelijk voor de gezondheid. 3. Nu begint het proces om ze vrij te maken.
Eens de vetten zijn gevonden, dienen deze nog opgesplitst te worden in kleinere stukken. De gelocaliseerde vetten moeten ‘gekliefd’ worden. Dit is wat we noemen, de lipolyse! Dankzij de lipolyse of ‘het klieven’ kunnen vetten vrijgemaakt worden en de adipocyten verlaten. Dit is noodzakelijk om vetten als brandstof te kunnen verbruiken. 4. De volgende stap is het transport. De vrije vetzuren kunnen nu afgevoerd worden via de bloedbanen en klaar gemaakt worden om te verbranden.
Wat zijn onwillekeurige spieren of gladde spieren?


Onwillekeurige spieren of gladde spieren zijn de spieren in je lichaam die men niet voelt wanneer deze samentrekken en men kan deze spieren ook niet bewust samentrekken. Enkele voorbeelden van gladde spieren zijn de darmen, de bloedvaten, de pupillen,... Dus eigenlijk alles (met uitzondering van de reflex) wat het lichaam onderneemt zonder het bewustzijn, wordt uitgevoerd door de gladde spieren. De gladde spieren verbruiken meer dan 40% van de energiebehoefte per dag en zorgen ervoor dat de lipolyse onmiddellijk geactiveerd wordt!
Effecten van BIOSTIMOLOGY® op de gladde spieren ?


De behandelbanden van BodySculptor met BioStimology® verspreiden een Bio-Energetisch-veld, dit is lage frequentie. Het gegenereerde Bio-Energetisch-laagfrequente veld stimuleert het natuurlijke proces van de ontlasting van vetcellen. Het is vergelijkbaar met het magnetisch veld van de aarde dat nodig is voor de goede balans van het leven.