top of page
IMG_1757.JPG

Voetreflexologie

60 minuten verwennerij voor jou alleen.

Onze voeten zijn letterlijk en figuurlijk onze basis. Wist je dat jouw voetzolen meer dan 7000 zenuwuiteinden bevatten? Jouw voeten zijn de poort naar jouw lichaam en daarmee ook naar jouw gezondheid.

Door deze op een juiste manier aan te raken activeer je het zelfhelend vermogen van je hele lichaam. Voetreflexologie is eeuwenoud en wordt al even lang toegepast in landen zoals India, China en Japan, niet alleen ter bevordering van de gezondheid maar ook om het lichaam beter te leren kennen. Via deze drukpuntmassage kunnen wij voelen waar spanningen opgehoopt zitten in jouw organen.

Voetreflexologie werkt via het zenuwstelsel. Door druk uit te oefenen op de reflexzones in je voetzool, reageren de zenuwen in je voet en zenden zij op die manier prikkels uit naar allerlei delen in je lichaam. Zo stimuleren we de bloedcirculatie in je huid en spieren maar ook de afvoer van afvalstoffen.

Cynhtia is een ervaren voetreflexologie-therapeute en verwelkomt je graag op onze behandelingstafel voor deze deugddoende, ontspannende voetmassage waarbij je ook nog meer te weten komt over jouw lichaam. Iedere keer opnieuw een verrijkende ervaring!

60 minuten: Single: € 79

IMG_5318.jpg
bottom of page