top of page

AANBOD MASSAGES

Voor een fijne, rustgevende massage kom je naar Silhouelle in Nazareth. Warm, respectvol en fijngevoelig lichaamscontact geeft een gevoel van diepe ontspanning dat zowel fysisch als emotioneel helend werkt. Het hoofd ontspant en het helpt je je denken te verminderen of zelfs te stoppen. Een ontspannende massage werkt fysiek heel ontspannend en rustgevend en zorgt voor een ontspannen geest in een gezond lichaam. Even me-time! Bij onze gezondheidsstudio in Nazareth kun je terecht voor een massage van de rug met een suikerscrub of een volledige lichaamsmassage. We vertellen je hier graag meer over.

Rug massage

Rugmassage met suiker-rugscrub

Tijdens een ontspannende rugmassage worden schouders, nek en rug diepgaand gemasseerd waardoor de spieren ontspannen. We belasten onze nek, schouders en rug vaak onbewust. Zorgen, ballast en negatieve energieën worden veelal vastgehouden in deze zonegebieden. Vaak onder de vorm van verkrampte en pijnlijke spieren (spierknobbels), van stijfheid en/of pijn(blokkades) in de onderrug. Door een ontspannende massage van een van onze masseurs geef je jouw lichaam en geest de rust die het verdient.

 

Rugmassage met suikerscrub & warme doeken:
Enkel, 30 minuten: €60
Duo, 30 minuten: €120

Reiki behandeling

Volledige Lichaamsmassage

Voel jij jezelf moe, uitgeblust of lusteloos? Voel je je niet lekker in je vel? Heb je nood aan ontspanning, even op adem komen, wat me-time? 


Een massage is een aangename manier om volledig te ontspannen. Warm en veilig aangeraak worden is namelijk één van de basisbehoeften van de mens. Warme handen op het lichaam wakkeren de productie van endorfine aan. De bloedcirculatie en lymfevaten worden geactiveerd waardoor afvalstoffen het lichaam sneller verlaten. Gespannen spieren en stijve gewrichten worden losgemaakt. Ervaar de sensatie van de aanraking en voel je zenuwen tot rust komen en je gedachten stilvallen. De massage wordt gegeven in een rustgevende ruimte, met zachte achtergrondmuziek en een heerlijk aroma. Het lichaam wordt afgedekt met een zachte badhanddoek. De massage gebeurt met geurende basisoliën, gemengd met aangepaste etherische oliën, wat het effect van de ontspanning nog verdiept.

Massage van rug, schouders, hals, benen (achterkant)
(30 minuten):

Enkel: €55

Duo: €110

Volledige lichaamsmassage (voor en achterkant)
(60 minuten):

Enkel: €85
Duo: €170

Maak een afspraak voor een ontspannende massage

Wil je helemaal ontspannen tijdens een massage bij ons in Nazareth? Maak dan direct een afspraak! Naast massages bieden we ook andere wellnessmogelijkheden aan. Eén van deze mogelijkheden is onze privésauna. Wil je meer informatie? Contacteer ons via 09 398 27 82 of info@silhouelle.be.

bottom of page