top of page

AANBOD MASSAGES

Voor een fijne, rustgevende massage kom je naar Silhouelle in Nazareth. Warm, respectvol en fijngevoelig lichaamscontact geeft een gevoel van diepe ontspanning dat zowel fysisch als emotioneel helend werkt. Het hoofd ontspant en het helpt je je denken te verminderen of zelfs te stoppen. Een ontspannende massage werkt fysiek heel ontspannend en rustgevend en zorgt voor een ontspannen geest in een gezond lichaam. Even me-time! Bij onze gezondheidsstudio in Nazareth kun je terecht voor een massage van de rug met een suikerscrub of een volledige lichaamsmassage. We vertellen je hier graag meer over.

Reiki behandeling
IMG_1760.JPG
kruidenstempelmassage.jpg

Waarom massage geen overbodige luxe is!

Vandaag zijn we bijna constant in de weer op vele fronten en zijn we ook bijna dag en nacht bereikbaar.

Rust is soms ver te zoeken. Terwijl tijd nemen om te rusten even noodzakelijk is als actief zijn.

Bij een gezond bewust leven hoort rusten.

Rust zorgt ervoor dat je lichaam zijn reserves weer kan opbouwen, stress-en angstgevoelens verdwijnen, je zin in het leven open bloeit en jouw geest terug beter kan functioneren.

Een massage helpt je lichaam te ontspannen en het brengt je geest tot rust. Tijdens een massage stopt jouw lichaam ook met het aanmaken van stresshormonen. Deze stresshormonen, cortisol, leggen immers jouw immuunsysteem voor een deel plat. Daarom kan het ook de oplossing zijn bij slaapproblemen.

Massage zorgt ervoor dat je lichaam de kans krijgt te herstellen.

Een massage boeken, is meteen ook tijd nemen voor jezelf zodat jouw lichaam en geest er weer tegenaan kunnen. Massage kan je dus helpen om gezond te blijven.

Daarom is een massage geen overbodige luxe maar een noodzakelijk genot.

Wij zijn ervaren massagetherapeuten en verzorgen onze massages met uitgebreide aandacht voor jou.

Ontdek ons aanbod van lichaamsmassages tot energetische massages met klankschalen en van een rugscrub met warme doeken tot voetreflexologie.

Maak een afspraak voor één van onze ontspannende massages.

Verwen-arrangement

• Volledige lichaamsmassage met warme olie

 

Energetische lichaamsmassage met Sound Healing

 

Kruidenstempelmassage 

 

Voetreflexologie

 

Voetmassage

 

Rugscrub met warme doeken + massage

 

Bindweefselmassage met Cupping

 

Anti-cellulite Cupping massage - benen

 

GelaatsCupping

Wil je helemaal ontspannen tijdens een massage bij ons in Nazareth? Maak dan direct een afspraak! Naast massages bieden we ook andere wellnessmogelijkheden aan. Eén van deze mogelijkheden is onze privésauna. Wil je meer informatie? Contacteer ons via 09 398 27 82 of info@silhouelle.be.

 

 

Tip: luister zeker ook bij jouw ziekenfonds voor een teruggave formulier bij een massage! Wij vullen dit met plezier voor jou in.

bottom of page