Privésauna in Nazareth

Wil je even helemaal tot rust komen in een privésauna in Nazareth, Oost-Vlaanderen? Dan zit je bij Silhouelle helemaal goed! Wij beschikken over een wellnessruimte die van alle gemakken voorzien is. Hier kun je heerlijk ontspannen na een drukke week en jezelf helemaal in de watten laten leggen. Na een paar uur in onze wellness ben je weer helemaal opgeladen!

sauna

Persoonlijk oefenschema

✓ Dieetbegeleiding mogelijk

✓ Natuurlijke producten

Vrouw in een sauna

Een dagje ontspannen in onze privésauna in Nazareth, Oost-Vlaanderen

In onze privésauna in Nazareth (Oost-Vlaanderen) kun je optimaal ontspannen en al je stress en zorgen vergeten. Doordat de sauna privé is, heb je echt een moment voor jezelf. Daarnaast bieden we ook nog vele andere faciliteiten aan in onze wellnessruimte. Denk hierbij aan een stoomcabine, regendouche, jacuzzi en een verwarmd buitenterras. Ook bieden we verschillende arrangementen aan, waardoor je een dagje in onze privésauna in Nazareth, Oost-Vlaanderen kunt verrijken met een behandeling naar keuze. Hierbij heb je onder andere de keuze uit een rugscrub, massage of gelaatsverzorging.

Maak eenvoudig een afspraak online of bel ons voor meer informatie

Voor een ontspannen dag in onze privésauna of een van onze andere faciliteiten in Nazareth, Oost-Vlaanderen maak je eenvoudig een afspraak online. Voor meer informatie over onze wellness mogelijkheden of een van onze andere formules, kun je ook altijd contact met ons opnemen. Bel ons op 0476 92 64 77 of stuur een e-mail naar info@silhouelle.be. Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwste acties, behandelingen, workshops en producten? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en wij geven je graag meer informatie!