top of page

Privésauna in Nazareth

Wil je even helemaal tot rust komen in een privésauna in Nazareth, in Oost-Vlaanderen? Dan zit je bij Silhouelle helemaal goed! Wij beschikken over een wellnessruimte die van alle gemakken voorzien is. Hier kun je heerlijk ontspannen na een drukke week en jezelf helemaal in de watten laten leggen. Na een paar uur in onze privésauna in Nazareth ben je weer helemaal opgeladen!

sauna

Persoonlijk oefenschema

✓ Dieetbegeleiding mogelijk

✓ Natuurlijke producten

Vrouw in een sauna

Een dagje ontspannen in de beste privésauna

In onze privésauna kun je optimaal ontspannen, detoxen en al je stress en zorgen vergeten. Doordat de sauna privé is, heb je echt een moment voor jezelf. Daarnaast bieden we ook nog vele andere faciliteiten aan in onze privé wellnessruimte. Denk hierbij onder andere aan een stoomcabine, regendouche, jacuzzi en een verwarmd buitenterras. Ook bieden we verschillende pakketten aan, waardoor je een dagje in onze privésauna in Nazareth kunt verrijken met een behandeling naar keuze. Hierbij heb je onder andere de keuze uit een rugscrub, massage of gelaatsverzorging.

Maak eenvoudig een afspraak online of bel ons voor meer informatie

Voor een ontspannen dag in onze privésauna of een van onze andere faciliteiten, maak je eenvoudig een afspraak online. Voor meer informatie over onze mogelijkheden of een van onze andere formules, kun je ook altijd contact met ons opnemen. Bel ons op 09 398 27 82 of stuur een e-mail naar info@silhouelle.be. Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwste acties, behandelingen, workshops en producten? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Bij vragen geven wij je graag meer informatie!

bottom of page