top of page
IMG_1757.JPG

Anti-cellulitis cupping massage - benen

45 minuten verwennerij voor jou alleen of met twee.

Cupping tegen cellulitis is een doeltreffende manier om cellulitis te bestrijden dankzij het verbeteren van de bloedsomloop en het los masseren van onderliggend bindweefsel.

Als je last hebt van cellulitis, als je het wilt verminderen of erger wilt voorkomen dan is dit de juiste intense behandeling. Dit is een behandeling die je best meerdere keer herhaalt. Na elke behandeling zie je je huidstructuur verbeteren.

 

Bij voorkeur voer je cupping 2 tot 3 keer in de week uit en combineer je dit met onze VelaShape behandeling voor optimaal resultaat. De VelaShape behandeling werkt in op de diepere lagen van de huid dmv cavitatie en infarood die onderhuids op de vetcellen werkt, terwijl cupping juist het oppervlak helpt te verbeteren en te egaliseren.

Een mooie combinatie!

Afhankelijk van jouw benen, heb je zo'n 10 tot 15 behandelingen nodig om het maximale resultaat te bereiken, mits je daarnaast ook een gezonde levensstijl aanhoudt en regelmatig beweegt en sport.

 

Bij bepaalde zones op het lichaam waar het bindweefsel verkleefd en ontstoken is, kan dit pijnlijk zijn (dit is een signaal dat deze behandeling meerdere malen moet herhaald worden, bij elke behandeling wordt de pijn minder). Belangrijk om na het cuppen voldoende water te drinken om de afvalstoffen af te voeren.

45 minuten: 
Single: €65

Duo: €120

KUUR: Single: 10+1 gratis (€650)

afbeelding-met-kleding-muur-automatisch-gegenere.jpeg
bottom of page