Een anti-cellulitisbehandeling in Oost-Vlaanderen

Wanneer je een anti-cellulitisbehandeling wilt laten uitvoeren in Oost-Vlaanderen, kun je terecht bij Silhouelle in Nazareth. Wij begeleiden mensen naar een gezonder en vitaler leven, zodat jij de beste versie uit jezelf kunt halen. Of dit nu om een behandeling gaat of het gebruik van verzorgingsproducten, wij helpen je graag verder.

Een effectieve anti-cellulitisbehandeling met Velashape bij ons in Oost-Vlaanderen

Meer dan tachtig procent van de vrouwen heeft last van cellulitis. De bobbels en putjes komen vooral voor op billen, dijen en bovenbenen. Cellulitis kan het gevolg zijn van een slechte doorbloeding, hormonale stoornissen, erfelijkheid en slechte voedingsgewoonten - om maar enkele oorzaken te noemen. Zowel jonge meisjes als dames op leeftijd kunnen er behoorlijk veel last van hebben. In onze praktijk in Nazareth (Oost-Vlaanderen) gebruiken we voor een anti-cellulitisbehandeling Velashape. Hierbij worden vier technieken ingezet: bipolaire radiofrequentie, infraroodwarmte, plus vacuüm en mechanische massage. De bedoeling hiervan is om zowel je bindweefsel te masseren, lymfedrainage op gang te brengen, vetcellen te laten krimpen (centimeterverlies) en de aanmaak van collageen en elastine in gang te zetten (huidverstrakking).

Velashape is een van de weinige medische toestellen ter wereld die door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) is goedgekeurd. Velashape wordt niet alleen gebruikt bij het behandelen van cellulitis, maar ook voor huidverstrakking, een betere bloedcirculatie, omtrekverlies ter hoogte van de dijen en het tijdelijk verminderen van lichte spierpijnen. De techniek wordt wereldwijd gebruikt in meer dan veertig landen en elke dag worden gemiddeld tienduizend personen behandeld met de Velamethode.

Maak een afspraak

Heb je interesse in een anti-cellulitisbehandeling of in een van onze andere formules bij ons in Oost-Vlaanderen? Maak dan direct een afspraak online. Voor vragen of advies kun je ook altijd contact met ons opnemen. Bel ons op 09 398 27 82 of stuur een e-mail naar info@silhouelle.be.

Prijzen:

 

INTAKE
figuuranalyse + opmeting + stappenplan   €65*
* Bij opstart van een kuur valt deze kost weg

KUUR:
6 beurten + 1 gratis (1 zone)           €510
6 beurten + 1 gratis (2 zones)           €900
6 beurten + 1 gratis (3 zones)           €1200

1 beurt (1 zone)                                € 85
1 beurt (2 zones)                              € 150
1 beurt (3 zones)                              € 200

FDA goedgekeurd
Cellulite-BA
Cellulite-BA

press to zoom
How-to-get-rid-of-cellulite
How-to-get-rid-of-cellulite

press to zoom
before-and-after1
before-and-after1

press to zoom
Cellulite-BA
Cellulite-BA

press to zoom
1/5

Hoe komt het dat je met VelaShape zo’n goede resultaten kan bereiken?


VelaShape maakt gebruik van de ELOS techniek. Elos is de eerste en enige techniek die gebruik maakt van bipolaire radiofrequentie (RF) en infrarood energie (IR). Tegelijkertijd wordt er negatieve druk (vacuüm) toegepast voor het mobiliseren van het weefsel. Hierbij zorgen de ‘rollen’ voor een diepe massage. De synergie van deze componenten resulteert in een effectieve, medische aanpak. Het infrarood licht (IR) verhoogt de huidelasticiteit en verwarmt het vetweefsel tot een diepte van vijf millimeter, zonder de huid te beschadigen. De bipolaire radiofrequentie (RF) verhoogt de zuurstofopname en activeert hierdoor de stofwisseling (vetafbraak) tot een diepte van vijftien millimeter. De mechanische massage brengt een verbeterde lymfedrainage op gang.
Hoe snel zie ik resultaat?


Er zijn 6 behandelingen noodzakelijk, slechts eenmaal per week. Behandelingen duren relatief kort, waardoor ze perfect in een druk weekschema in te passen zijn. Personen met een BMI gelijk of hoger dan 30, of personen met cellulitis in de 2de graad zullen meer behandelingen nodig hebben. Obese personen of personen met cellulitis in de 3de graad zullen enkele kuren achtereenvolgens moeten doorlopen. (HIer is het best om eerst een dieet voorop te stellen)

Huidverbetering (verstrakking) is zichtbaar na de eerste behandeling.

Omtrekvermindering (vetophopingen) na de 4de behandeling en cellulitisvermindering na de 6de behandeling.
Moet ik zelf ook inspanningen leveren?


Tijdens de VelaShape behandeling hoeft u zelf niets te doen. Liggen is de boodschap.
Er wordt wel gevraagd om voldoende water te drinken, de huid goed te hydrateren en een gezonde voeding- en leefstijl na te streven. Diëten of intensief sporten is niet noodzakelijk, maar draagt wel bij tot optimale resultaten.
Er is wel één belangrijke voorwaarde: tijdens de behandelreeks mag je niet in gewicht toenemen.
Moet ik onderhouds-behandelingen plannen?


Om het resultaat dat u bekomen hebt te behouden wordt gevraagd geen gewichtstoename te hebben, bovendien wordt gevraagd dat u na de afbouwbouwfase om de maand of om de 2 maanden een VelaShape onderhoudsbehandeling plant.
Is de behandeling pijnlijk?


De eerste VelaShape behandeling kan heel licht pijnlijk zijn. Als de vetcellen vergroeid zijn en vast zitten, dan zal dit bij de eerste behandeling licht pijnlijk aanvoelen. Bij de meeste is de behandeling zeer aangenaam en voelt als een warme massage.

De huid zal rood en warm aanvoelen tot enkele uren na de behandeling.

Bij wie een zeer dunne en gevoelige huid heeft en gevoelig is voor blauwe plekken, kan het zijn dat er de dag na de behandeling enkele blauwe plekken verschijnen, dit is enkel bij de eerste behandeling.
Na de behandeling kan u uw normale activiteiten onmiddellijk verderzetten, er is geen herstelperiode nodig.
Is de behandeling geschikt voor mij?


De behandeling is geschikt voor iedereen. Alle probleemzones van het lichaam kunnen behandeld worden. De behandeling wordt zowel door mannen als vrouwen toegepast, voornamelijk voor omtrekverlies en het verminderen van cellulitis en vetophopingen – bij heren is dit vooral de buikzone. Voor zwaar obese personen is de behandeling echter niet aangewezen omdat de kans op een goed resultaat miniem is. Voor deze personen is het eerst aangewezen een dieet te volgen en een gezonde levensstijl na te streven.
Welke zones kunnen worden behandeld?


Behandelingskuur tegen cellulites, vetophoping en verslapping. Ook striemen worden minder, striemen in hun beginstadium verdwijnen.

ZONES:
Bovenbenen voorkant
kniën
Bovenbenen achterkant Billen
Buik Lovehandles
Bovenarmen
FDA goedgekeurd?


In de Verenigde Staten is het de meest populaire behandeling voor cellulitis en figuurcorrectie. Tientallen klinische studies van onafhankelijke controleorganen en dermatologen hebben aangetoond dat Velashape wel degelijk doet wat het belooft. Wonderen bestaan niet, maar momenteel blijkt dit de meest geavanceerde oplossing te zijn en een noodzakelijke schakel in de complexe behandeling van cellulitis.