top of page

Een anti-cellulitisbehandeling in Oost-Vlaanderen

Een anti-cellulitisbehandeling in Oost-Vlaanderen

Wanneer je een anti-cellulitisbehandeling wilt laten uitvoeren in Oost-Vlaanderen, kun je terecht bij Silhouelle in Nazareth. Wij begeleiden mensen naar een gezonder en vitaler leven, zodat jij de beste versie uit jezelf kunt halen. Of dit nu om een behandeling gaat of het gebruik van verzorgingsproducten, wij helpen je graag verder.

Een effectieve anti-cellulitisbehandeling met Velashape

Meer dan tachtig procent van de vrouwen heeft last van cellulitis. De bobbels en putjes komen vooral voor op billen, dijen en bovenbenen. Cellulitis kan het gevolg zijn van een slechte doorbloeding, hormonale stoornissen, erfelijkheid en slechte voedingsgewoonten - om maar enkele oorzaken te noemen. Zowel jonge meisjes als dames op leeftijd kunnen er behoorlijk veel last van hebben. In onze praktijk in Nazareth gebruiken we voor een anti-cellulitisbehandeling Velashape. Hierbij worden vier technieken ingezet: bipolaire radiofrequentie, infraroodwarmte, plus vacuüm en mechanische massage. De bedoeling hiervan is om zowel je bindweefsel te masseren, lymfedrainage op gang te brengen, vetcellen te laten krimpen (centimeterverlies) en de aanmaak van collageen en elastine in gang te zetten (huidverstrakking).

FDA goedgekeurd

Velashape is een van de weinige medische toestellen ter wereld die door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) is goedgekeurd. Velashape wordt niet alleen gebruikt bij het behandelen van cellulitis, maar ook voor huidverstrakking, een betere bloedcirculatie, omtrekverlies ter hoogte van de dijen en het tijdelijk verminderen van lichte spierpijnen. De techniek wordt wereldwijd gebruikt in meer dan veertig landen en elke dag worden gemiddeld tienduizend personen behandeld met de Vela-methode.

Maak een afspraak

Heb je interesse in een anti-cellulitisbehandeling of in een van onze andere formules? Maak dan direct een afspraak online. Voor vragen of advies kun je ook altijd contact met ons opnemen. Bel ons op 09 398 27 82 of stuur een e-mail naar info@silhouelle.be.

Prijzen:

 

INTAKE
figuuranalyse + opmeting + stappenplan   €65*
* Bij opstart van een kuur valt deze kost weg

KUUR:
6 beurten + 1 gratis (1 zone)           €510
6 beurten + 1 gratis (2 zones)           €900
6 beurten + 1 gratis (3 zones)           €1200

1 beurt (1 zone)                                € 85
1 beurt (2 zones)                              € 150
1 beurt (3 zones)                              € 200

FDA goedgekeurd
bottom of page