top of page

Een anti-cellulitisbehandeling in Oost-Vlaanderen

Een anti-cellulitisbehandeling in Oost-Vlaanderen

Wanneer je een anti-cellulitisbehandeling wilt laten uitvoeren in Oost-Vlaanderen, kun je terecht bij Silhouelle in Nazareth. Wij begeleiden mensen naar een gezonder en vitaler leven, zodat jij de beste versie uit jezelf kunt halen. Of dit nu om een behandeling gaat of het gebruik van verzorgingsproducten, wij helpen je graag verder.

Een effectieve anti-cellulitisbehandeling met Velashape

Meer dan tachtig procent van de vrouwen heeft last van cellulitis. De bobbels en putjes komen vooral voor op billen, dijen en bovenbenen. Cellulitis kan het gevolg zijn van een slechte doorbloeding, hormonale stoornissen, erfelijkheid en slechte voedingsgewoonten - om maar enkele oorzaken te noemen. Zowel jonge meisjes als dames op leeftijd kunnen er behoorlijk veel last van hebben. In onze praktijk in Nazareth gebruiken we voor een anti-cellulitisbehandeling Velashape. Hierbij worden vier technieken ingezet: bipolaire radiofrequentie, infraroodwarmte, plus vacuüm en mechanische massage. De bedoeling hiervan is om zowel je bindweefsel te masseren, lymfedrainage op gang te brengen, vetcellen te laten krimpen (centimeterverlies) en de aanmaak van collageen en elastine in gang te zetten (huidverstrakking).

FDA goedgekeurd

Velashape is een van de weinige medische toestellen ter wereld die door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) is goedgekeurd. Velashape wordt niet alleen gebruikt bij het behandelen van cellulitis, maar ook voor huidverstrakking, een betere bloedcirculatie, omtrekverlies ter hoogte van de dijen en het tijdelijk verminderen van lichte spierpijnen. De techniek wordt wereldwijd gebruikt in meer dan veertig landen en elke dag worden gemiddeld tienduizend personen behandeld met de Vela-methode.

Maak een afspraak

Heb je interesse in een anti-cellulitisbehandeling of in een van onze andere formules? Maak dan direct een afspraak online. Voor vragen of advies kun je ook altijd contact met ons opnemen. Bel ons op 09 398 27 82 of stuur een e-mail naar info@silhouelle.be.

Prijzen:

 

INTAKE
figuuranalyse + opmeting + stappenplan   €65*
* Bij opstart van een kuur valt deze kost weg

KUUR:
6 beurten + 1 gratis (1 zone)           €510
6 beurten + 1 gratis (2 zones)           €900
6 beurten + 1 gratis (3 zones)           €1200

1 beurt (1 zone)                                € 85
1 beurt (2 zones)                              € 150
1 beurt (3 zones)                              € 200

FDA goedgekeurd
 • Opstaan!
  Je dag begint met een RainShake. Meng een schepje poeder met 250ml water (eventueel suikervrije plantaardige melk, maar water heeft de voorkeur). Doe er wat extra vezels bij van de Fiber Powder.
 • Tienuurtje
  Tijd voor een portie fruit. Kies liefst voor 100g frambozen, bosbessen, aardbeien of braambessen.
 • Lunchen
  Vul je bord helemaal met groenten. Voeg een stukje vlees (100g) of vis (150g) toe, of een vegetarisch eiwitrijk alternatief. Kies voor mager vlees en niet voor bereide vleeswaren. Doe hierbij eventueel een mini portie koolhydraten, bij voorkeur glutenvrij. Bijvoorbeeld één bolletje rijst, één aardappel, één lepel quinoa of één glutenvrije boterham of wat glutenvrije pasta.
 • Vieruurtje
  Tijd voor een RainShake met Fiber Powder.
 • Dinner Time
  Vul je bord met een enorme berg groenten. Voeg hierbij een stukje vlees (100g) of vis (150g), of een vegetarisch eiwitrijk alternatief. Een eitje of een klein stukje geitenkaas kan ook. Zetmeelproducten mocht je ‘s middags eten, ‘s avonds doen we dat niet.
 • Dessertje
  2 à 3 uur na je maaltijd mag je een stukje fruit eten.
 • Doen!
  Drink elk uur een glas water – 2 liter per dag!
 • Matigen
  – dressing of mayonaise – cafeïne
 • Vermijden
  – alcohol – light dranken – voorverpakte maaltijden
 • Verboden
  – frisdrank – snoepgoed – gefrituurd voedsel – extra suiker
 • Boodschappenlijstje om je te ondersteunen?
  – RainShakes: kies hier je favoriete smaak – Fiber Powder – Daily Boost – Mighty Night – Optie: Dry Energy en Dynamic Q10 om de verbranding te stimuleren
bottom of page