top of page
Ciara_en_Evy_groot.jpg

In een infraroodcabine afslanken

Door aan sport te doen in een Infraligne infraroodcabine in onze praktijk in Nazareth, Oost-Vlaanderen, versnel je het afslanken en het verstevigen van je lichaam tot wel drie keer. Dit wordt ook wel de Thermisch Fysische Methode (TFM) genoemd. De warmte van infraroodstraling zorgt voor een snellere stofwisseling, ontgifting, vetverbranding en centimeter- en gewichtsverlies. Naast afslanken met behulp van sport in de Infraligne infraroodcabine bij ons in Nazareth in Oost-Vlaanderen biedt het ook andere voordelen. Zo zorgt het voor een betere conditie, een strakkere huid, bestrijding van cellulitis, een betere doorbloeding van de huid en minder spierpijn door snellere opwarming van de spieren.

Sport jij je suf maar zonder het gewenste resultaat? Wil je daarom samen met ons een gezond gewicht waarmaken en probleemzones aanpakken door middel van centimeterverlies en het verstevigen van je huid? Kom dan langs bij Silhouelle in Nazareth in de provincie Oost-Vlaanderen en doe aan sport in onze Infraligne infraroodcabine! Door twee keer per week 30 minuten gericht aan sport te doen in de Infraligne infraroodcabine, bereik je sneller je doel op het gebied van afslanken. De oefeningen in de cabine worden liggend uitgevoerd en ontlasten het lichaam. Je bouwt snel op naar centimeter- en gewichtsverlies, een strakkere huid en een betere conditie! Er zijn dus heel wat voordelen verbonden aan het beoefenen van sport in een Infraligne infraroodcabine bij ons in Nazareth, in Oost-Vlaanderen, waaronder afslanken.

Bekijk ook onze dieetmogelijkheden

Naast het afslanken met behulp van de Infraligne infraroodcabine, kan jij bij Silhouelle uit Nazareth, in Oost-Vlaanderen ook terecht voor allerlei soorten diëten die je nog meer kunnen helpen. Wist je bijvoorbeeld dat overgewicht voor ongeveer 50 procent genetisch bepaald is? Bij ons krijg je een dieet dat gebaseerd is op een DNA-analyse en dat daardoor volledig op jouw lichaam is aangepast.

Informeer naar onze mogelijkheden

Wanneer je de Infraligne infraroodcabine in onze praktijk in Nazareth, Oost-Vlaanderen wil gebruiken, heb je de keuze uit individueel begeleid sport beoefenen of sporten in groep. Wil je meer informatie over de verschillende mogelijkheden of heb je andere vragen? Contacteer ons dan via 0476 92 64 77 of info@silhouelle.be. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste acties, behandelingen, workshops en producten in onze webshop? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Verstrakken, verstevigen en afslanken in de infraroodcabine

47573086_261632854503745_753682546447246

Individueel

Persoonlijk begeleid.

Beslis zelf wanneer je
2 x per week komt.

47251658_578243929312432_346881444523540

Groepslessen

Coach en muziek.
Vaste uren en dagen.

Vaste periode.

bottom of page