top of page

Zomer
verwen-arrangement:

Prikkel je 4 zintuigen!

Lichaamsmassage
& aromatherapie

+ keuze uit:

hoofdhuid/voetmassage/handmassage 
+ keuze uit: 

bubbels/thee/smoothie met een heerlijk hapje.

90 min puur verwennerij voor jou alleen of met twee

Tijdens deze diep ontspannende full-body massage met op jouw gevoel afgestemde essentiële oliën, glijdt de stress zo van je af. 

De warme cosy massageruimte met zachte verlichting en rustgevende muziek helpen je om helemaal te ontspannen. Je voelt de warme olie over je lichaam, je spieren ontspannen en de manuele behandeling zorgt ervoor dat alle opgehoopte spanningen en blokkades in je lichaam verdwijnen. Je komt in een staat van totale ontspanning en diepe innerlijke rust.

 

Kies je voor dit arrangement, dan ontvangen we je graag met een homemade thee of smoothie of bubbels (niet homemade ; ) vergezeld van een huisgemaakt lekker chocolade hapje. Vervolgens nemen we je graag mee in de wereld van de aromatherapie. We laten je enkele blends ruiken en de geur die jou het meeste aanspreekt zal al meteen vertellen waar jij op dat moment het meest behoefte aan hebt en op deze weg nemen we je verder mee… een heerlijke aanrader om even te ontsnappen aan het dagelijkse leven en erna terug met een totaal relax gevoel weer in te stappen.

90 minuten): Single: €120 , Duo: €230

Image by Christin Hume
bottom of page