top of page
IMG_1757.JPG

Kruidenstempelmassage

90 minuten verwennerij voor jou alleen of met twee.

Verwen jouw zintuigen met deze ultieme treatment. Het is een hemelse beleving. De kruidenstempelmassage is al honderden jaren oud. Bij deze massage gebruiken we warme bundeltjes met speciaal geselecteerde kruiden, bloemen of specerijen om het lichaam te stimuleren en te detoxen. 

Met behulp van de natuur kan je heerlijk ontspannen met deze opwekkende goedgevoel massage.

Deze kruidenstempelmassage geeft jouw emotionele welzijn een flinke boost en vermindert tegelijkertijd stijve of gespannen spieren en gewrichten.

Wij werken volgens de traditionele technieken. De kruidenstempels worden eerst gestoomd zodat de aroma’s vrijkomen en de ingrediënten hun werk kunnen doen, wat resulteert in een heerlijke geurreis. Vervolgens bewegen we deze warme stempels in ronddraaiende bewegingen over je lichaam.

Deze helpen om schadelijke stoffen af te voeren en om de warmte van de bundels diep in het weefsel te laten doordringen. Door het stomen en de druk op de kruiden komen de helende ingrediënten en oliën uit de kruidenstempel vrij en zorgen voor een ware sensatie. Enkele van de veelgebruikte ingrediënten voor de stempels zijn citroengras, kurkuma, limoenblad en tamarinde.

90 minuten: Single: € 135

kruidenstempelmassage.jpg
bottom of page