top of page

 
 
Bewegings/sport groepslessen in Nazareth

20190107_LOGO_YOGA-PILATES_DEF.jpg

Voor verschillende yog,  pilates, Nia dans, Bootscamp groepslessen kun je terecht bij Silhouelle in Nazareth. Via onderstaande knop, die doorgaat naar onze aparte website, kun je alle informatie over de verschillende lessen doornemen en ons beter leren kennen. Je kunt je online inschrijven (even een account aanmaken) en je proefles reserveren. Lukt het niet, dan helpen we je uiteraard graag verder. We kijken ernaar uit om je te begeleiden naar de beste versie van jezelf!

Verschillende vormen van yoga en pilates bij onze studio in Nazareth

Wanneer je bij ons in Nazareth yoga en pilates wilt volgen, heb je de keuze uit verschillende groepslessen Daarnaast zijn er verschillende vormen van yoga en pilates, waaronder:

  • Verschillende yoga lessen

  • Verschillende pilateslessen

  • Nia dans

  • Rustige bootcamp lessen

In Nazareth hebben we een speciale studio ingericht voor onze yoga pilates en Nia dans lessen, waar al jarenlang verschillende mensen naartoe komen. Het onderhouden en verbeteren van de mentale en fysieke gezondheid is een belangrijke drijfveer om de lessen te volgen. Daarnaast zijn ook het herstellen van blessures en andere medische problemen belangrijke redenen. Yoga helpt om meer balans te brengen in je leven en om stress te verminderen. Pilates versterkt het lichaam waarmee je de juiste lichaamshouding ontwikkelt.

Contacteer ons en bespreek jouw wensen

Naast yoga en pilates lessen bij onze studio in Nazareth, bieden we ook andere mogelijkheden aan voor een vitaler en fitter leven. Denk hierbij aan bewegen in een infraroodcabine voor gewichtsverlies, een betere conditie en een strakkere huid. Of doe mee aan het Smart Nutrition Project om van de overtollige kilo’s af te komen en op een gezonde manier af te slanken. Wat jouw wensen ook zijn, wij helpen je graag verder. Neem voor meer informatie contact met ons op. Bel ons op 09 398 27 82 of stuur een e-mail naar info@silhouelle.be.

bottom of page