top of page

 
Yoga en pilates groepslessen in Nazareth 

20190107_LOGO_YOGA-PILATES_DEF.jpg

Voor yoga, pilates, Nia dans en bootcamp groepslessen kun je terecht bij Silhouelle in Nazareth. Via onderstaande knop, die doorgaat naar onze aparte website, kun je alle informatie over de verschillende lessen doornemen en ons beter leren kennen. Je kunt je online inschrijven door een account aan te maken en je proefles te reserveren. Lukt het niet, dan helpen we je uiteraard graag verder. We kijken ernaar uit om je te begeleiden naar de beste versie van jezelf!

Verschillende vormen van yoga en pilates in onze studio

Wanneer je bij ons in Nazareth yoga en pilates wilt volgen, heb je de keuze uit verschillende groepslessen. Daarnaast zijn er verschillende vormen van yoga en pilates, waaronder:

  • Lessen yoga op verschillende niveaus

  • Verschillende pilateslessen

  • Nia dans

  • Rustige bootcamplessen

In Nazareth hebben we een speciale studio ingericht voor onze lessen yoga, Nia dans en pilates, waar al jarenlang verschillende mensen naartoe komen. Het onderhouden en verbeteren van de mentale en fysieke gezondheid is een belangrijke drijfveer om de lessen te volgen. Daarnaast zijn ook het herstellen van blessures en andere medische problemen belangrijke redenen. Yoga helpt om meer balans te brengen in je leven en om stress te verminderen. Pilates versterkt het lichaam waarmee je de juiste lichaamshouding ontwikkelt.

Contacteer ons en bespreek jouw wensen 

Naast yoga en pilates bieden we in onze studio in Nazareth we ook andere mogelijkheden aan voor een vitaler en fitter leven. Denk hierbij aan bewegen in een infraroodcabine voor gewichtsverlies, een betere conditie en een strakkere huid. Of doe mee aan het Smart Nutrition Project om van de overtollige kilo’s af te komen. Zo kan je op een gezonde manier afslanken. Of kom volledig tot rust dankzij één van de arrangementen in onze wellness. Wat jouw wensen ook zijn, wij helpen je graag verder. Neem voor meer informatie contact met ons op. Bel ons op 09 398 27 82 of stuur een e-mail naar info@silhouelle.be.

bottom of page