top of page

Het

RainPharma Dieet

Wil je een RainPharma-dieet volgen in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen? Kom dan naar Silhouelle in Nazareth! Wij bieden alle benodigdheden aan voor dit dieet en geven professionele begeleiding. Met het RainPharma-dieet en de orthomoleculaire filosofie ga je beter afslanken, maar ook je gewenste gewicht behouden. Je gaat vitaler en fitter door het leven en wordt ook na het gewichtsverlies begeleid om je een stabiele, gezonde levensstijl eigen te maken. Dankzij de voedingssupplementen krijg je namelijk een boost van energie, worden lichamelijke ongemakken aangepakt, krijg je een mentale opkikker en wordt je huid maximaal ondersteund. Een mooi pakketje om er niet alleen beter uit te zien, maar om je ook vooral beter te voelen.

Hoe werkt het RainPharma dieet?

Wil je graag op een verantwoorde manier van je ongezonde kilo’s af? Het RainPharma-dieet is een efficiënt afslankprogramma dat je bij ons kunt volgen. De voedingssupplementen van RainPharma en de RainShakes worden gecombineerd met professioneel voedingsadvies onder de supervisie van voedingsconsulente Jaimie. Groenten en een stukje vis of vlees blijven de basis van het programma. Supplementen vormen de noodzakelijke aanvulling. Tijdens een intakegesprek van minstens een uur krijg je alle informatie en producten mee in de Balance Box, die je nodig hebt om met het RainPharma-dieet te starten. Daarna word je om de twee weken verwacht voor een consultatie waarbij je telkens gewogen wordt. Aanvullend doen we een impedantiemeting. In dit programma krijgen we een juister beeld van de samenstelling van jouw lichaam, zoals vet-, spier- en vochtmassa. Zo kunnen we ook beter bepalen wat voor jou een gezond gewicht is. Wanneer je eenmaal je streefgewicht bereikt, word je wekelijks opgevolgd en dit gedurende negen weken. Dit noemen we de verzilveringsperiode. Tijdens het jaar erop worden maandelijkse afspraken ingepland.

Een dieet voor de lange termijn

Onze ervaring leert ons dat een aanpak op lange termijn de enige aanpak is die echt werkt. In het begin loopt alles meestal op rolletjes en verlies je vlotjes alle kilo’s die je kwijt wilde. Maar hoe hou je jezelf gemotiveerd om op gewicht te blijven en niet in oude eetpatronen te hervallen? Een goede begeleiding is bij het RainPharma-dieet essentieel en daar helpen wij je graag bij. Na 1,5 jaar weet je alles over gezonde voeding, ken je je lichaam beter en zijn je goede voornemens om gezonder te eten ook goede gewoontes geworden. Pas dan laten we je met een gerust hart gaan.

Contacteer ons voor meer informatie

Of je nu in Oost-Vlaanderen of in West-Vlaanderen woont, bij Silhouelle in Nazareth kun je terecht voor een goede begeleiding bij het RainPharma-dieet. Ben je ook benieuwd naar onze andere afslankmethodes, zoals een dieet gebaseerd op je DNA? Ben je benieuwd naar de werking van de Contour Wrap? Wil je meer weten over bodystyling? Neem gerust contact met ons op via 09 398 27 82 of info@silhouelle.be.

Prijzen:

Intake gesprek van 60 minuten : €65  (Valt weg bij opstart van het dieet met de Balance Box)

De Balance Box (RainPharma dieet) kost 515€

Bestaat uit vijf grote potten RainShakes, alle voedingssupplementen en een heel jaar professionele begeleiding. Tijdens de eerste fase moet je rekenen op maximaal €18/dag.

De box kan je niet online bestellen, die schaf je aan bij je intake gesprek.

bottom of page