top of page
Ultrasone Lipo Cavitatie

Weg vetophopingen, lovehandles, zwembandje….
hallo platte buik en strakke billen!

 

Last van overtollig vet en cellulitis?

Gezonde voeding en regelmatig sporten alleen zijn meestal niet voldoende om deze ongemakken op te lossen.

 

Zeker als het gaat om de probleemzones, zoals buik, heupen en billen.

 

Cavitatie is de manier om vet veilig, pijnloos en met blijvend resultaat te verwijderen. Laagfrequent ultrasone geluidsgolven maken eerst het overtollige lichaamsvet vrij. Vervolgens wordt het vet op een geheel natuurlijke manier afgebroken en afgevoerd. Dat maakt cavitatie tot het beste alternatief voor liposuctie.

Voordelen
 • verlies in centimeters, zonder sporten

 • zeer plaatselijke behandeling mogelijk

 • reductie van cellulitus

 • korte behandeltijd 30 minuten

 • geen medische ingreep, geen bijwerkingen

  Prijs:
  KUUR van 12 beurten: €450
  1 beurt: €45

Cavitatie door ultrasone geluidsgolven.

Cavitatie komt uit de medische wereld en is gebaseerd op de implosie van vetcellen via ultrasone geluidsgolven.
Deze afgebroken vetcellen verlaten op natuurlijke wijze het lichaam (gedeeltelijk via de nieren en gedeeltelijk via de lever). Bindweefsel, organen, bloedvaten en zenuwen blijven hierbij onbeschadigd.


Deze laagfrequent ultrasone geluidsgolven maken allereerst het overtollige lichaamsvet vrij, vervolgens wordt het op een geheel natuurlijke manier afgevoerd. De behandeling is uitermate geschikt voor het aanpakken van probleemzones zoals; de lovehandles, dijen, bovenbenen, buik, rug of armen.

Omdat het lichaam niet hele grote hoeveelheden met vetcellen tegelijk kan afbreken, kan deze behandeling ook maar op kleine gedeelten van het lichaam tegelijk worden gebruikt. Deze methode is dus erg geschikt voor de zogenoemde probleemzones. De kleine vetophopingen op de heupen (lovehandles), onder de billen, de dijen, buik of de rug. Mensen die last hebben van cellulitis, zullen ook veel baat hebben bij een Cavitatie behandeling. Om het resultaat helemaal naar wens te krijgen zijn vaak meerdere behandelingen nodig.

Hoe gaat een cavitatie behandeling in zijn werk?


Bij een cavitatie behandeling, wordt er eerst contactgel aangebracht op de huid. Vervolgens worden de transducers van het cavitatie apparaat op de plekken gezet waar het vet verwijderd moet worden. De behandeling doet geen pijn. Er kan hooguit een wat prikkelend of warm gevoel ontstaan. Na de behandeling is het raadzaam om veel water te drinken om de afgebroken vetcellen door het lichaam te laten afvoeren.

 • Opstaan!
  Je dag begint met een RainShake. Meng een schepje poeder met 250ml water (eventueel suikervrije plantaardige melk, maar water heeft de voorkeur). Doe er wat extra vezels bij van de Fiber Powder.
 • Tienuurtje
  Tijd voor een portie fruit. Kies liefst voor 100g frambozen, bosbessen, aardbeien of braambessen.
 • Lunchen
  Vul je bord helemaal met groenten. Voeg een stukje vlees (100g) of vis (150g) toe, of een vegetarisch eiwitrijk alternatief. Kies voor mager vlees en niet voor bereide vleeswaren. Doe hierbij eventueel een mini portie koolhydraten, bij voorkeur glutenvrij. Bijvoorbeeld één bolletje rijst, één aardappel, één lepel quinoa of één glutenvrije boterham of wat glutenvrije pasta.
 • Vieruurtje
  Tijd voor een RainShake met Fiber Powder.
 • Dinner Time
  Vul je bord met een enorme berg groenten. Voeg hierbij een stukje vlees (100g) of vis (150g), of een vegetarisch eiwitrijk alternatief. Een eitje of een klein stukje geitenkaas kan ook. Zetmeelproducten mocht je ‘s middags eten, ‘s avonds doen we dat niet.
 • Dessertje
  2 à 3 uur na je maaltijd mag je een stukje fruit eten.
 • Doen!
  Drink elk uur een glas water – 2 liter per dag!
 • Matigen
  – dressing of mayonaise – cafeïne
 • Vermijden
  – alcohol – light dranken – voorverpakte maaltijden
 • Verboden
  – frisdrank – snoepgoed – gefrituurd voedsel – extra suiker
 • Boodschappenlijstje om je te ondersteunen?
  – RainShakes: kies hier je favoriete smaak – Fiber Powder – Daily Boost – Mighty Night – Optie: Dry Energy en Dynamic Q10 om de verbranding te stimuleren
bottom of page