top of page
Professionele huidverbetering
met de
RainPharma huidkuur

Ben je op zoek naar professionele huidverbetering? Dan is de RainPharma-huidkuur wat je zoekt! Dit is een huidkuur die op maat gemaakt wordt. Wat heeft je huid nu nodig? Hoe voel jij je? Op basis van die informatie maken wij bij Silhouelle in Nazareth een masker op maat. Hierbij hebben we de keuze uit meer dan 500 mogelijkheden. Daarnaast passen we ook de massageolie en het bloemenwater op maat aan. Zo vinden we gegarandeerd de perfecte match voor jouw huid.

Professionele gelaatsmaskers op maat voor huidverbetering

De gelaatsmaskers van RainPharma, die we à la minute samenstellen, zijn volledig plantaardig en worden helemaal afgestemd op de noden van jouw huid op dat moment. De kleur varieert van geel, oranje, rood, groen of bruin tot zelfs spierwit of pikzwart. Dit is afhankelijk van de mineralen en planten die gebruikt worden. Het resultaat: je stapt buiten met een stralende huid die perfect in balans is en geniet nog dagenlang na. Bij onze gezondheidsstudio profiteer je altijd van professionele huidverbetering op maat!

Maak een afspraak voor een intakegesprek

Omdat onze professionele huidverbetering naast ontspannend vooral ook effectief dient te zijn, beginnen we altijd met een kort intakegesprek. We bespreken jouw wensen en behoeften en analyseren je huid. Wil je een afspraak maken voor een gesprek bij ons in Nazareth? Contacteer ons dan via 09 398 27 82 of info@silhouelle.be. Ook voor vragen over onze andere huidbehandelingen, neem je contact met ons op. Zo bieden wij ook Velashape aan. Ga je graag voor een behandeling voor het volledige lichaam? Ga dan voor een behandeling met de BodySculptor.

Prijzen:

Mini verzorging abcdef ('30)

€ 65

 

Pro verzorging ('60)
€ 95


Huidkuur van 2 maanden (4 beurten)
€ 90 per keer

Huidkuur van 2 maanden (8 beurten)
€ 80 per keer

Voor optimaal resultaat combineer je de afgestemde RainPharma producten voor thuisgebruik.

Wij helpen je graag naar het adviseren van de juiste verzorging voor thuisgebruik om zo een optimaal resultaat te bekomen.

Alle nodige producten zijn ter plaatse te verkrijgen of via onze webshop.

bottom of page