top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverJaimie Oppalfens

WORKSHOP natuurlijke huidverzorging - gelaat

Bijgewerkt op: 28 sep. 2021

Het is een tijdje geleden, maar we kijken er ongelofelijk naar uit om jullie terug uitgebreid te laten kennis maken met alle RainPharma producten voor een stralend gelaat. We gaan samen testen, voelen, ruiken... eneeee, JA, proeven zal er ook bij zijn! Gegarandeerd een avondje vol gezelligheid en veel plezier, ideaal om de zomervakantie in te zetten!


Wacht niet te lang, er zijn maar beperkt plaatsen. Dus wil je graag komen met een vriendin, zus, collega, mama,... schrijf je dan snel in via onze webshop.


Wanneer: dinsdag 6 juli om 19u (tot 21u)

Aantal: Maximum 12 personen.

We splitsen op in groepjes van 4 personen, dus 3 tafels van 4 personen. Waar: SIlhouelle, 's Gravenstraat 170, 9810 Nazareth

Prijs: €39 (incl. gratis goodiebag twv €39)


Zin in?

Wat zal je tijdens deze workshop te weten komen?

Een belangrijke eerste stap naar een gezondere en stralendere huid op lange termijn, is de kennis van ingrediënten. Weet dat meer dan 97% van de ingrediënten die gangbaar zijn in cosmetica, eigenlijk toxisch zijn.


Naast ingrediënten kennis is het ook heel boeiend om te weten hoe je huid werkt. Want welk effect hebben die chemische ingrediënten nu op je huid en waarom gaan wij er zo prat op dat zolang je deze blijft gebruiken, beterschap onmogelijk is?


Tijdens een workshop leggen we je dit graag uit met veel enthousiasme. Ook beantwoorden we heel graag alle vragen over ingrediënten en huid. Het spreekt voor zich dat we naast theorie, ook praktisch aan de slag gaan op een veilige manier.


25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page