top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverJaimie Oppalfens

Strakke billen met Vela Shape!

Ken jij onze Vela Shape behandeling? Op zoek naar een behandeling die je helpt bij Cellulite of vetophoping of nood aan een strakkere huid? Dan helpen wij jou graag.

Ik plan mijn intake en eerste behandeling online in. Gebruik de knop 'Afspraak' en selecteer 'Vela Shape', kies vervolgens 'intake' Bekijk onderstaande film en plan je lichaamsanalyse en startup-dag in!


Enkele voor en na beelden, hou jullie vast!!Ik plan mijn intake en eerste behandeling online in. Gebruik de knop 'Afspraak' en selecteer 'Vela Shape', kies vervolgens 'intake'


De behandeling zelf:Ik plan mijn intake en eerste behandeling online in. Gebruik de knop 'Afspraak' en selecteer 'Vela Shape', kies vervolgens 'intake' Silhouelle 's Gravenstraat 170, 9810 Nazareth 09 398 27 82

39 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page