top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverJaimie Oppalfens

Slaapbox Bonjour-Bonsoir

Vrijdag avond. Net na middernacht. Kan je de slaap niet vatten? Nog de hele week in je hoofd aan het overlopen?  Te warm? Te koud? Vervelende geluiden? Gedachten die blijven stromen? Een kleine zorg aan het uitvergroten? Die vervelende collega vandaag? Nog snel wat klusjes aan het klaren in de nacht? Je mailbox te laat bijgewerkt? Je presentie helemaal gepimpt tot in de late uurtjes? Fantastische kinderen die 's nachts net dat tikkeltje minder fantastisch zijn? Er zijn eindeloos veel oorzaken voor jouw slapeloze nachten. 


Maar niets is zo belangrijk als een goede nachtrust. Wie ’s nachts goed slaapt, kan overdag immers makkelijker zijn of haar dromen waarmaken. En goed slapen begint bij goede slaaphygiëne.


In deze tijden is dat een extra uitdaging. Misschien is je slaapkamer ook je werkplek geworden? Dat kan het moeilijk maken om je 's avonds volledig te ontspannen, terwijl dit echt noodzakelijk is. Het is van belang dat je lichaam voelt dat de werkdag afgesloten is en de avond kan beginnen. Een heerlijke nachtrust

Bonsoir Therapy Shower Wash wast de dag van je af en wikkelt je ’s avonds in een streelzachte harmonieuze rust. De luxueuze douchegel is een blend van de meest fijne essentiële oliën die bekend staan om hun verwarmende en kalmerende eigenschappen. Dat maakt van Bonsoir Therapy Shower Wash een unieke geurige sensatie voor je zintuigen en pure verwennerij voor je lichaam. Het ultieme schoonheidsslaapje

Met Clever Night Remedy heb je de ultieme verjongingsformule in handen! Deze all-in-one nachtverzorging op basis van de meest exclusieve plantaardige ingrediënten laat je huid al na de eerste nacht zijdezacht en jong aanvoelen. Geen wonder dat Clever Night Remedy eerder dit jaar een Belgian Beauty Award in de wacht sleepte.Een zacht ontwaakmoment

Na een deugddoende nacht sta je ’s morgens weer fris aan de start. Bonjour Therapy Shower Wash geeft je de frisse energieke start die je nodig hebt zodat je overdag je dromen kan waarmaken! De essentiële oliën in deze kostbare blend  staan bekend om hun stimulerende en opbeurende eigenschappen. Je geniet van een unieke geurige sensatie én trakteert je huid op een pure wellness-ervaring. 


Stijlvolle accessoires

Voorbijrijdende auto’s, fluitende vogels, straatlantaarns of de eerste zonnestralen. Ze kunnen allemaal je slaap verstoren. Daarom konden een paar oordopjes en een stijlvol en zacht oogmasker niet ontbreken. Zo ben jij helemaal vertrokken om een nieuw slaapritueel te ontwikkelen en een betere versie van jezelf te worden.
De Bonjour Bonsoir Slaapbox zit vanaf 18 november bij Goed Gevoel. Zeker zijn van jouw exemplaar? Reserveer hem nu meteen via onze webshop. De voorraad is beperkt, zo heb je de garantie van jouw box!


Wij wensen jou veel #rainpharmagie, ook in je dromen!


Slaap zacht Jaimie en Paulien
22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page