top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverJaimie Oppalfens

Shake It Up Box!

Meer energie, een fitter gevoel, een stralende huid, een frisse start, en vooral heel lekkere tussendoortjes. Klinkt dit als muziek in de oren? Dan is de RainPharma Shake It Up box echt iets voor jou! Probeer alle RainPharma shakes en ontdek wat ze voor jou kunnen betekenen.

Mis hem niet.

Op 19 mei vind je de RainPharma Shake It Up box bij ons in de shop te Nazareth. Voor maar €14,80 extra krijg je deze box met de 16 verschillende eiwitshakes in portiezakjes, een handige shaker, een handleiding én een bon voor een figuuranalyse t.w.v. €39 bij jouw Goed Gevoel magazine. Wat een super deal!

Zeker zijn dat je deze actie niet mist? Reserveer je box nu al via onze webshop. En vergeet ook niet direct je lichaamsanalyse te reserveren via onze online reserveringstool.
Wat kunnen de shakes voor jou betekenen?

Als ondersteuning bij het sporten, als aanvulling op een plantaardig dieet, als onderdeel van een huidverbeteringsprogramma, als gezond en slank tussendoortje… Er zijn net zoveel redenen om RainPharma shakes aan je dagelijkse menu toe te voegen als dat er smaakjes zijn. In de Shake It Up box ontdek je ze allemaal. Waarvoor zet jij ze in?

Een stralende huid.

Wist je dat je de RainPharma shakes kan inzetten voor een mooie huid? Eiwitten bestaan uit verschillende aminozuren. Die aminozuren zijn de bouwstenen van onze cellen en dus ook van onze huid. Eén RainPharma shake levert ongeveer 20 gram eiwitten. Zo dragen onze shakes hun steentje bij tot een stralende huid.


Maak komaf met ongezonde snacks!

Koekjes, chocolade, cake, snoepjes … Ook wij vinden het soms moeilijk om aan vette of suikerrijke tussendoortjes te weerstaan. Wil jij komaf maken met je slechte snack-gewoontes? RainPharma shakes zijn een lekker én gezond alternatief.


Bescherm je spieren.

Ben jij een fanatieke sporter? Met onze eiwitshakes geven we jou een duwtje in de rug! Tijdens een zware training treedt spierschade op. Om je spieren na de inspanning te helpen herstellen, heeft je lichaam eiwitten nodig. RainPharma shakes kunnen daarbij een rol spelen.


Reserveer hem nu!

Waarvoor je de eiwitshakes ook wil gebruiken, de RainPharma Shake It Up box is ideaal om ze te proeven en jouw favorieten te ontdekken. Ben je gek op zoete en fruitige smaken? Of hou je meer van bittere toets? Misschien ben je verzot op chocolade? Of ben je een echte koffie-addict? In deze box zit voor ieder wat wils.

Je vindt de box vanaf 19 mei in onze shop te Nazareth. Of bestel deze nu reeds via deze link:

Laat het smaken!
Silhouelle 's Gravenstraat 170, 9810 Nazareth info@silhouelle.be 09 398 27 82


11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page