top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverJaimie Oppalfens

RainPharma Gelaatsfestival 2019

Vorig jaar was deze actie een ongelooflijk succes en waren de gratis producten snel uitgeput. Dit jaar zijn we voorbereid op een stormloop en hebben we ons hieraan aangepast. Op algemeen verzoek brengen wij een nieuw RainPharma zomer gelaatsfestival in juli en augustus. 


Niet enkel alle RainPharma gelaatsproducten nemen deel aan de actie, maar ook een aantal voedingssupplementen die een directe impact hebben op de gezondheid en uitstraling van de huid (A.A.P., Daily Boost, Mighty Night, Vitamine C, Omega 3 en de antioxidanten Q10 en High Tech Aox) tellen mee, net als de de splinternieuwe Beauty Sleep Cover die we midden juli verwachten.


Hoe verloopt de actie?

Bij aankoop van 5 producten, waarvan minimum 3 gelaatsverzorgingsproducten, krijg jij een RainPharma toilettas met accessoires twv. €29 én een abcdef travel kit twv. €79, samen 108 euro. Op is op.


Wij gaan nog een stap verder!

We leggen er nog graag een laagje bovenop. Van 17 juli tot 21 augustus doen we een fashionable zomeractie met Feeling én Gael. Jij kan op vertoon van je RainPharma x feeling x GAEL kleurrijke nettas  én bij aankoop van 100 euro producten een gratis advanced precleanser 100 ML ter waarde van 31,95 euro komen afhalen, on top van de lopende actie.


Opgelet: actie geldig zolang de voorraad strekt! Enkel ter plaatse in de winkel. Nazareth, 's Gravenstraat 170. 0476 92 64 77 info@silhouelle.be34 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page