top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverJaimie Oppalfens

Bijzondere vitamine C voor jou.

Reserveer jouw doosje(s) vandaag via info@silhouelle.be of 0476 92 64 77Hallo allen, waarom is deze ontzuurde vitamine C zo bijzonder en waarom 'ontzuurd'?

De Super C Boost van RainPharma is anders samengesteld. Er wordt gebruik gemaakt van ascorbaten in plaats van ascorbinezuur. Vitamine C heeft namelijk een mineraal nodig om opgenomen te kunnen worden. Wanneer deze mineralen niet meteen voorradig zijn gaat ons lichaam deze onttrekken aan onze eigen voorraden (bijvoorbeeld calcium uit onze botten of mineralen die bedoeld waren voor de kwaliteit van onze huid, haar en nagels). Vandaar dat de vitamine C van RainPharma gebonden is aan een mineraal (ontzuurd), zodat deze niet alleen sneller en gemakkelijker opneembaar is, maar ook onze eigen voorraden gespaard worden. Waar je met gewone vitamine C de huidkwaliteit en immuniteit net achteruit kan zien gaan (omdat er mineralen 'geroofd' worden), loop je dat risico niet met Super C Boost!

Dit zijn de officiële wetenschappelijke bewezen claims die ondersteund worden door de Belgische en Europese overheden:


1. Vitamine C draagt bij tot de instandhouding van de normale werking van het immuunsysteem tijdens en na zware lichamelijke inspanning. 2. Vitamine C draagt bij tot de normale collageenvorming voor de normale werking van de bloedvaten. 3. Vitamine C draagt bij tot de normale collageenvorming voor de normale werking van de botten. 4. Vitamine C draagt bij tot de normale collageenvorming voor de normale werking van het kraakbeen. 5. Vitamine C draagt bij tot de normale collageenvorming voor de normale werking van het tandvlees. 6. Vitamine C draagt bij tot de normale collageenvorming voor de normale werking van de huid. 7. Vitamine C draagt bij tot de normale collageenvorming voor de normale werking van de tanden. 8. Vitamine C draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme. 9. Vitamine C draagt bij tot de normale werking van het zenuwstelsel. 10. Vitamine C draagt bij tot een normale psychologische functie. 11. Vitamine C draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem. 12. Vitamine C draagt bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress. 13. Vitamine C draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid. 14. Vitamine C draagt bij tot de regeneratie van de actieve vorm van vitamine E. 15. Vitamine C verhoogt de ijzeropname.

Maak de super combi!

Vul aan met de twee basisproducten van élk RainPharma programma. Daily Boost wordt gecombineerd met Mighty Night. Samen bevatten ze alle vitamines en mineralen die je lichaam nodig heeft, als aanvulling op een gezonde voeding.


Reserveer jouw doosje(s) vandaag via info@silhouelle.be of 0476 92 64 77

Jaimie Oppalfens Epigenetisch huidtherapeut Silhouelle - Nazareth

92 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentit


bottom of page