top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverJaimie Oppalfens

Na hoeveel tijd kan ik resultaat zien?

Bijgewerkt op: 29 mei 2020

Wanneer je overstapt op RainPharma, is het mogelijk dat de huid de eerste 30 dagen wat droger aanvoelt of dat je enkele onzuiverheden opmerkt. Dat is omdat de RainPharma producten geen verstikkende laag op de huid aanbrengen.

De huid is lui geworden door de chemicaliën die men vroeger op de huid smeerde en dankzij de milde RainPharma producten gaat ze haar natuurlijke functie weer opnemen. Ook de poriën zijn niet meer afgesloten, waardoor afvalstoffen de huid weer kunnen verlaten. Dat verklaart waarom de huid in het begin wat droger kan aanvoelen (aangezien deze haar natuurlijke functie weer begint op te nemen) en dat kleine onzuiverheden zichtbaar kunnen zijn (de huid kan weer ‘ademen’). Dit is zeker niet bij iedereen het geval en het goede nieuws is dat je na 30 dagen een opmerkelijk verschil met vroeger kan zien. De huid is zachter en straalt. De huid wordt ook weer rustig zonder chemicaliën die haar natuurlijke werking  verstoren.


Daarom luidt het advies: Laat gedurende minstens 30 dagen je klassieke verzorging aan de kant staan en gebruik uitsluitend RainPharma producten (als je ondertussen chemicaliën blijft smeren door andere producten te gebruiken, bereik je natuurlijk nooit een goed resultaat). Hou dit bij voorkeur 60 dagen aan: 1 maand om je huid te laten afkicken (bij een onzuivere huid met puistjes kan dit proces iets langer duren) en 1 maand extra om de optimale resultaten te bereiken En daarna? Dat is erg voorspelbaar: eens RainPharma, altijd RainPharma :)


Wil je professioneel advies op maat naar huidverbetering? Dat kan! We bespreken welke RainPharma huidkuur jou het snelste en mooiste resultaat brengt en hoe je zelf thuis je verzorging verder zet, al dan niet met extra suppletie.

Vraag hier je intake gesprek aan: info@silhouelle.be of 0476 92 64 77


Warme Groet Jaimie

Epigenetische Huidtherapeut Silhouelle - Nazareth
54 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page