top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverJaimie Oppalfens

Mystieke Nacht Spaarkaart...

Bijgewerkt op: 17 dec. 2020

Verras jij je familie en vrienden dit jaar met 100% Belgische cadeautjes? Dan krijg jij van ons ook een geschenk!


Dankzij de Mystieke Nacht Spaarkaart. Voor elke kant-en-klare giftset, krijg je één stempel.


Stel je liever zelf een pakje samen? Dat kan ook! Elk zelf samengesteld duo uit onze Aromatherapy Essentials collectie (min. €20), is ook één stempel waard.


Heb je 5 stempels verzameld?

Dan krijg jij van ons het RainPharma luxe winterdeken in de kleur Mystieke Nacht twv €69. Want jij verdient ook een cadeautje.


Bekijk onze webshop.

Dit bijzondere najaar verdient de allerbeste cadeautjes. Eéntje voor iedereen waar jij van houdt. Kies het met de grootste zorg. Laat het magisch inpakken. Wij sturen het zelfs  meteen aan huis als je dat wenst.

Wij maken die cadeautjestijd extra magisch. Die zeldzame momenten dat we onze geliefden zien, moeten we meer dan ooit koesteren. Dan is een cadeautje geven pure magie. De anticipatie en nieuwsgierigheid tijdens het uitpakken en de brede glimlach die je terugkrijgt.


100% Belgische geschenkjes

Een cadeautje geven is altijd leuk, maar een duurzaam cadeautje geven is nog leuker. Als 100% Belgisch merk zijn wij trots op onze lokale producten én verkooppunten. We staan met plezier voor jou klaar om je advies te geven en het perfecte cadeautje te kiezen, in te pakken en te verzenden. 


Cadeautjes voor je geliefden én jezelf

Verras jij je familie en vrienden dit jaar met 100% Belgische cadeautjes? Dan krijg jij van ons ook een geschenkje. Vraag naar de Mystieke Nacht Spaarkaart. Voor elke kant-en-klare giftset of een zelf samengesteld duo uit onze Aromatherapy Essentials collectie (min. €20), krijg je één stempel. Heb je 5 stempels verzameld? Dan krijg jij van ons het RainPharma luxe winterdeken in de kleur Mystieke Nacht twv €69. Want jij verdient ook een cadeautje.

Met liefde geleverd

We zien elkaar in deze tijden dan wel minder, maar dat wil niet zeggen dat we er niet voor elkaar zijn. Wil jij iemand die je graag ziet met een cadeautje laten weten dat je aan hem of haar denkt?


Wij helpen je met de handige Deliver A Friend formule:

Jij kiest het perfecte cadeautje uit en voegt een persoonlijke boodschap toe. Wij pakken het mooi voor jou in. Voor maar €6 extra zorgen wij ervoor dat jouw pakje rechtstreeks geleverd wordt bij de persoon die jij wilt verrassen. 


Vergeet dit jaar ook de 2020  baby's niet! Kies voor de Hey Baby Gift Box. Denk ook aan nieuwe Skin Wash Black Pepper, een hit! Snel in de magische sfeer? Onze Magic11 Rooms Spray doet meteen zijn magisch werk. Eindeloos veel mogelijkheden! 

Meer cadeautjes ontdekken? Contacteer ons gerust voor advies. Wij helpen je graag om jouw vrienden en familie een blij moment te schenken. 


0476 92 64 77

info@silhouelle.be


Kom langs in onze shop te Nazareth, 's Gravenstraat 170. of shop online via onze webshop 24/7: www.silhouelle.be/webshop

Lieve groeten,

Jaimie, Paulien, Rina, Jullie en Wouter.
28 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page