top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverJaimie Oppalfens

Fleurig Licht & Fit Challenge!

Doe jij mee? We kijken er naar uit om jou te motiveren! Fleurig, licht en fit de zomer aanvangen, een stralende huid, en een pak meer energie. Snakt jouw lichaam ook naar een nieuwe start maar vind je het moeilijk om eraan te beginnen? Laten we er samen voor gaan tijdens de Fleurig Licht & Fit Challenge!


Op 25 april starten we met z'n allen met de Fleurig Licht & Fit Challenge. Samen volgen we 1 week het Smart Nutrition Project. Ga jij mee de uitdaging aan? Laat ons weten wanneer je wil meestarten via info@silhouelle.be of bel ons: 0476 92 64 77

Het Smart Nutrition Project is een slim en kort programma dat je laat bruisen van energie, je huid doet stralen en je fitter en lichter laat voelen. Gezonde, onbewerkte voeding vormt de basis van jouw nieuwe levensstijl. In combinatie met enkele RainPharma hulpmiddeltjes wordt het een pak makkelijker én efficiënter om je doel waar te maken. ->> Alles wat je nodig hebt om te starten, vind je in de Smart Nutrition Box.
Samen is zoveel leuker en makkelijker dan alleen. Contacteer ons en doe in groep mee aan de uitdaging. Je deelt ervaringen, tips én aanmoedigingen met elkaar. Zo ga je een week lang samen voor een of twee kilootjes minder, een pak meer energie en een stralende huid. Super leuk toch?

Tijdens de Fleurig Licht & Fit Challenge delen we een week lang elke dag tips in de speciale Whatsapp groep en steunen we elkaar! Haal hier voor we van start gaan je Smart Nutrition box in huis, een VOORDEEL BOX die ervoor zorgt dat jij alles bij elkaar hebt om 7 dagen samen met ons ervoor te gaan.


Wij kijker er alvast naar uit! Komaan! 7 dagen vol motivatie, tip en tricks om jullie terug op de rails te krijgen en daarna makkelijk zelf je gezonde levensstijl verder te zetten. Een EXTRA duwtje in de rug... komt altijd van pas... denk eraan... het is bijna zomer :)


Groeten Jaimie & Naomi info@silhouelle.be

0476 92 64 77111 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page