top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverJaimie Oppalfens

Back on Track Challenge!

Bijgewerkt op: 27 mrt.

Doe jij mee? We kijken er naar uit om jou te motiveren! Helemaal fit en met een paar kilo minder de zomer aanvangen, een stralende huid, en een pak meer energie. Snakt jouw lichaam ook naar een nieuwe start maar vind je het moeilijk om eraan te beginnen? Laten we er samen voor gaan tijdens de Back on Track Challenge!Op 15 april 2024 starten we met z'n allen met de Back on Track Challenge. Samen volgen we 1 week het Smart Nutrition Project. Ga jij mee de uitdaging aan? Laat ons weten als je meestart via info@silhouelle.be of bel ons: 0476 92 64 77 of kom langs in onze shop te Nazareth!

Het Smart Nutrition Project is een slim en kort programma dat je laat bruisen van energie, je huid doet stralen en je fitter en lichter laat voelen. Gezonde, onbewerkte voeding vormt de basis van jouw nieuwe levensstijl. In combinatie met enkele RainPharma hulpmiddeltjes wordt het een pak makkelijker én efficiënter om je doel waar te maken. ->> Alles wat je nodig hebt om te starten, vind je in de Smart Nutrition Box.
Samen is zoveel leuker en makkelijker dan alleen. Contacteer ons en doe in groep mee aan de uitdaging. Je deelt ervaringen, tips én aanmoedigingen met elkaar. Zo gaan we 2 weken lang samen voor een of twee kilootjes minder, een pak meer energie en een stralende huid. Super leuk toch?

Tijdens de Back on Track Challenge delen we 2 weken lang elke dag tips in de speciale Whatsapp groep en steunen we elkaar! Haal hier voor we van start gaan je Smart Nutrition box in huis, een VOORDEEL BOX die ervoor zorgt dat jij alles bij elkaar hebt om 14 dagen samen met ons ervoor te gaan.


SPECIALE ACTIE!

Wanneer je de Smart Nuitrition Box in huis haalt, dan ontvang je nu EXTRA een 2de shake GRATIS erbij! Zo kan je makkelijk 2 weken mee volgen. (Vermeld je voorkeur van shake (smaak) in de comments bij het afrekenen)

Je wordt automatisch toegevoegd aan de whatsapp groep.


Haal hier je Smart Nutrition Box in huis! (webshop) of kom langs in oinze shop te Nazareth!


Wij kijker er alvast naar uit! Komaan! 14 dagen vol motivatie, tip en tricks, enthousiasme om jullie terug op de rails te krijgen en daarna makkelijk zelf je gezonde levensstijl verder te zetten. Een EXTRA duwtje in de rug... komt altijd van pas... denk eraan... het is bijna zomer :) of misschien heb je wel een feest in het vooruitzicht (communie, lentefeest, trouw)


Heel graag tot in onze groep!

Groeten Jaimie & Naomi info@silhouelle.be

0476 92 64 77476 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page