top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverJaimie Oppalfens

De #rainpharmababies zijn er!

Eindelijk is het zo ver, deOh Baby lijnvan RainPharma komt eraan! RainPharma slaat de handen in elkaar metEva MoutonenLaura Van BouchoutvanHey Baby. Het resultaat is een lijn hypoallergene verzorgingsproducten voor de allerkleinsten, versierd met de vrolijke tekeningen van Eva Mouton. Als ultiem geboortegeschenk is er de RainPharma ♡ Hey Baby Gift Box, voor een jaar lang zorgen, spelen en genieten met je baby. 

Babyverzorging: less is more.

Niets is zo zacht als de huid van een baby. Dat hoeven we jou natuurlijk niet meer te vertellen. Maar dat zachte babyvelletje is ook heel gevoelig. Wist je bijvoorbeeld dat de huid van een baby wel vijf keer dunner (en dus ook kwetsbaarder) is dan die van een volwassene? Daarom creëerden we een reeks hypoallergene verzorgingsproducten voor de allerkleinsten. We gebruikten daarvoor enkel milde ingrediënten die de tere huid van je baby respecteren en beschermen.


No nasties, no perfumes Wanneer een baby geboren wordt, is zijn huid nog niet volledig ontwikkeld. De opperhuid is heel dun waardoor verzorgingsproducten makkelijker worden opgenomen en dieper kunnen doordringen in de lagen van de huid. Daarom is het zeker voor babyproducten heel belangrijk dat ze geen irriterende stoffen bevatten.

In het eerste levensjaar ontwikkelt het microbioom zich en bouwt de huid van een baby een sterk immuunsysteem op. Door zijn tere huidje niet aan te vallen met agressieve chemische stoffen zoals parfums, bewaarmiddelen, sulfaten en kleurstoffen krijgt een baby de tijd om een gezonde en sterke huid te ontwikkelen. Dat is meteen ook de reden waarom de producten uit de babylijn een neutrale geur hebben. 

Een nieuwe lijn, een nieuwe look

Babyvelletjes verdienen het allerbeste, maar het oog wil ook wat. Voor de designs van de babylijn werkte RainPharma samen met Eva Mouton en Laura Van Bouchout die net als RainPharma van natuurlijke verzorging, sterk design en... baby’s houden. Het resultaat is een oceaan vol babywaterdiertjes die de #rainpharmababies gedoopt werden. De figuurtjes vrolijken de flesjes en doosjes op en je kan er mee knutselen. De doos van de Hey Baby Gift Box kan zelfs omgetoverd worden tot een kijkdoos waarin de RainPharma baby’s plonzen en duikelen.
Over Hey Baby

Eva Mouton verrast ons telkens weer met haar grappige en pakkende cartoons. Haar tekeningen confronteren ons op een zachte en verfijnd subtiele manier met onszelf, onze relatie, het leven. 

Laura Van Bouchout gaf in een vroeger leven acrobatie- en bewegingslessen aan kinderen en gezinnen. Ze pendelt met haar gezin tussen Leuven en Los Angeles, waar ze samen speelboeken voor gezinnen bedenkt en ontwikkelt. Meestal met een kind op, tussen of onder haar benen.

Samen met Monique Melotte brachten Eva en Laura eerder Hey Baby uit, een reeks speelkalenders boordevol zorgzame vel-op-vel spelletjes die gezinnen met een baby tijdens het eerste en tweede jaar inspiratie geven om elkaar nog beter te leren kennen. De eerste kalender vind je terug in de RainPharma  Hey Baby Gift Box.


Het RainPharma babyverzorgingsritueel

Natuurlijk is het nodig om je baby elke dag te verzorgen en proper te maken, maar dit hoeft niet telkens gepaard te gaan met een volledig badje. Te vaak en te lang baden tast immers de beschermlaag van de huid aan, wat kan leiden tot uitdroging, eczeem en (luier)uitslag. Een paar keer per week een lauw badje van maximum 5 minuten volstaat, gevolgd door een heerlijke massage als ultiem vertroetelmomentje.


Drie producten, drie gouden rituelen

Baby Wash & Shampoo is een milde zeepvrije wasgel om baby’s van kop tot teen te wassen. De formule bevat vanilleboter, kalmerende plantenextracten, versterkende vetzuren en prebiotica die het microbioom ondersteunen. Dankzij Liu’s Magic Sponge creëer je met één pompje een weelderige plantaardige schuimwolk.


Een geutje Baby Bath Milk in het badwater helpt om uitdroging te voorkomen en de huid soepel te houden. De voedende melk zit boordevol verzorgende oliën uit gezonde eetbare planten zoals romige avocado, frisse kokosnoot en superfood granaatappel, maar ook gefermenteerd suikerriet en basilicum. Kostbaar bloemenwater uit oranjebloesems maakt het badje heerlijk ontspannend.


Eindigen doen we met Baby Daily Oil, de ultieme dagelijkse verzorging. Extracten uit rode biet die de huidbarrière respecteren vormen de basis. Daaraan werd een mix van natuurlijke krachtpatsers uit druiven, avocado, kokosnoot, granaatappel en de sublieme acaïbes boordevol antioxidanten toegevoegd. De olie vormt een beschermend laagje en houdt de huid soepel en zacht. Perfect voor een ontspannende babymassage!


Zorgen, spelen en genieten

Voor wie op zoek is naar het ideale geboortegeschenk is er de RainPharma ♡ Hey Baby Gift Box met naast drie verzorgingsproducten ook de Hey Baby kalender met 52 speel- en knuffeltips voor het hele gezin. Perfect om elkaar al spelend te ontdekken, een unieke en hechte band op te bouwen en vooral samen plezier te maken in de soms overweldigende chaos. Broertjes en zusjes kunnen zo bovendien makkelijk bij het badritueel van de nieuwe baby betrokken worden. 
Oh Baby, wanneer kan ik je kopen? 


De Oh Baby producten en de RainPharma ♡ Hey Baby Gift Box zullen midden november in bij ons Silhouelle beschikbaar zijn.


Wil je zeker zijn van jouw exemplaar? Je kan ze al op je verlanglijstje zetten van de Winter Shopping Day! Dus kopen met korting!Prijzen:


• Hey Baby - Box: €59

• Baby Wash en Shampoo 200 ml: €19

• Baby Bath Milk 200 ml: 29

• Baby Daily Oil: €3938 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page