top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverJaimie Oppalfens

21SHOPPINGDAY RainPharma

Bijgewerkt op: 21 mrt. 2023

Voel jij de lente kriebelen?

Bruis je van nieuwe energie? Wij nodigen je graag uit om samen de lente te vieren tijdens onze RainPharma 21SHOPPINDAY. Op dinsdag 21 maart ben je van harte welkom om jouw RainPharma favorieten met 21% korting te scoren in onze shop te Nazareth of op onze webshop! Gebruik de code: '21shoppingday' bij het afrekenen.


Je krijgt de korting al vanaf het eerste product. En er is meer! Wij gaan jullie verrassen met unieke EXTRA'S!


Iedereen welkom, met of zonder lijstje!


Lees alvast de infobrochure door:

21ShoppingDay_Bestellijst_2023LR.06
.pdf
Download PDF • 628KB

bel ons: 0476 92 64 77

of kom langs! en probeer, beleef, ruik, proef,...


BESTELLIJSTJE:

20230321_SILHOUELLE_shoppinglijstje
.pdf
Download PDF • 757KB


De kracht van vrouwen! Kom het beleven op 21 maart.


Als vrouwen samenkomen ontstaat er reeds van oudsher een bijzondere energie. Vrouwen zijn creators, probleemoplossers, willen verbinden, zijn behoeders en beschermers. En toch zijn er vandaag nog steeds meer CEO’s die Johan heten. Op dit moment is er ook nog geen enkel land in de wereld waar gendergelijkheid heerst.

Gendergelijkheid betekent vrouwen én mannen samen gelijk.

Echter als vrouw moeten we nog steeds net die ene stap sneller zetten, nog nét die ene inhaalbeweging meer maken.

Het is daarom belangrijk dat we onze geest alert houden en als vrouw uitkijken voor elkaar. Elkaar helpen waar we kunnen.


Op 21 maart krijg je als énige dag van het jaar 21% korting op de ganse collectie.Van de Balance box tot de exclusieve Aurora Diffuser en van de broccoli Seed Mask tot de big love skinwash. Maar er is meer.

We verrassen je weer met mooie en duurzame extra’s.

Info Brochure:

21ShoppingDay_Bestellijst_2023LR.06
.pdf
Download PDF • 628KB

Bestellijstje:

20230321_SILHOUELLE_shoppinglijstje
.pdf
Download PDF • 757KB

Op de 21SHOPPINGDAY kan je deze unieke en handgemaakte manden uit Kenia scoren.


Voor deze extra’s vond RainPharma in Tales by Solid de ideale partner. Eenvoudigweg omdat wij dezelfde waarden delen. Tales by Solid creëerde een prachtige collectie manden met Hadithi zodat elk interieur een frisse touch krijgt. Binnenkort staan deze duurzame manden uit Kenia bij jou thuis.


De unieke kleurrijke manden die jij op 21 maart kan scoren werden stuk voor stuk handgemaakt door Keniaanse vrouwen in de regio Kasigau, rijk aan biodiversiteit en wildlife.
De inwoners van Kasigau leven van landbouw. Door de toenemende droogte mislukt de oogst vaak en gaan ze op zoek naar een alternatief inkomen. Als de nood hoog is, duiken al snel milieuonvriendelijke praktijken op, zoals het stropen van wilde dieren en de vernietiging van bossen voor houtskool, hout en meer landbouwgrond om te overleven. Tales by Solid helpt met lokale partner Hadithi vrouwen om over te schakelen naar een nieuwe, duurzame vorm van inkomenvanuit hun creativiteit en vakmanschap. Manden weven is namelijk een vaardigheid die de vrouwen in Kasigau al lang beheersen. Met deze actie geven wij - en jij - een extra boost aan dit project.


De mandjes worden gemaakt met sisal, een plant die daar van nature groeit. In elk mandje leggen de vrouwen hun eigen creativiteit. De kleuren en patronen kiezen ze zelf, waardoor elk mandje echt uniek is. Elke vrouw schrijft haar eigen naam in haar creaties. Eén vrouw maakte het dus speciaal voor jou.Let’s rise by lifting others. Hoe werkt het? Per aankoopschijf van €50 na korting op 21 maart, krijg je één RainPharma bloem. Die kan je inruilen voor een mandje naar keuze. Er zijn vier types van mandjes, die elk een bepaalde hoeveelheid bloemen waard zijn. Dat kan je zien op de onderstaande foto.


Kies je graag als eerste jouw unieke mand uit die het beste bij je past? Breng dan voor 14 maart je lijst met producten binnen bij ons of stuur het door per mail of whatsaapp en kies meteen jouw unieke manden uit.

Je vindt alle informatie en een overzicht van de hele collectie met bestellijstje terug in onze catalogus. Kom hem halen in de shop of download deze hier.

Wij kijken er alvast enorm naar uit om samen met jou de lente te vieren op 21 maart!

Geen betere manier om de lente in te gaan, dan je lichaam, huid en huis te trakteren op een frisse start. RainPharma helpt jou daar graag bij, van binnen naar buiten. Op 21 maart krijg je daarom 21% korting op de hele collectie!21ShoppingDay_Bestellijst_2023LR.06
.pdf
Download PDF • 628KB


319 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page