top of page
Zoeken
 • Foto van schrijverJaimie Oppalfens

Spring Shopping

Bijgewerkt op: 4 mrt. 2021

Een nieuw seizoen een nieuwe start.

De lente is in zicht en deze nieuwe start, waar we al zo lang naar uitkijken, willen we zeker met jou vieren! Vrolijke muziek, jungle vibes, blije snoeten en een enthousiaste sfeer. Heb jij er ook zo zin in? Wij alvast wel!


RainPharma komt deze lente opnieuw met een geweldige actie waarbij jij kan genieten van 21% korting en de stijlvolle Never Ending Circle.


Ontdek op deze pagina alles over de voorwaarden van deze Spring Shopping Days van18 maart t.e.m 20 maart zodat jij volledig kan genieten van deze ongelofelijke actie.


Ontdek alles over de Spring Shopping Days via onderstaande QR-code!Wat zijn de spelregels?


 • Bezorg je lijst met jouw favoriete producten voor 14 maart binnen bij Silhouelle.

 
 • Ben jij een vroege vlinder en breng je jouw lijstje binnen voor 7 maart binnen, dan hebben we speciaal voor jou een extra geschenk klaarstaan!

 
 • Eerst koop je een Never Ending Circle aan voor €21, dit is jouw toegangsticket voor de Spring Shopping Days. Daarna krijg je 21% korting op maximum 21 producten.

 
 • Opgelet: Koop je 21 producten aan, dan krijg jij de Never Ending Circle volledig GRATIS!

 
 • Wat als ik minder dan 21 producten koop? Voor elke aankoop gaat er €1 af van de Never Ending Circle. Als je 1 product koopt, geniet je gewoon van je 21% korting op je product en betaal je €20 voor je Never Ending Circle.

 
 • Voor je buitengaat, krijg je ook nog 1 Uitgesteld Plezierkaart. Dit is een waardebon van €21 die je van 01.04.2021 t.e.m 30.09.2021 kan gebruiken bij een RainPharma winkelpunt bij aankoop van min. €100.


THE NEVER ENDING CIRCLE

William legt je met plezier in bovenstaand filmpje op een leuke manier alle mogelijkheden uit met de Never Ending Circle. Check het zeker!


De Never Ending Circle is een stijlvolle eyecatcher in elk interieur. Bovendien zijn de mogelijkheden letterlijk never ending.

 • De Never Ending Circle is jouw toegangsticket voor de Spring Shopping Days. Bij aankoop heb jij recht op 21% korting op alle RainPharma producten tijdens deze actie.

 
 • De Never Ending Circle kost tijdens de Spring Shopping Days €21 in plaats van €59. Later kan je hem dus enkel nog aankopen aan deze prijs. Wil je er dus meerdere? Grijp dan nu je kans! Per lijst koop je alvast steeds een nieuwe Never Ending Circle aan.

 
 • Deze grote zwarte schaal is gemaakt van stevig, duurzaam en hygiënisch materiaal. Gebruik hem als voetenbad, fruitschaal of kruidentuintje!TIJD VOOR HUISWERK


Bezorg ons voor 14 maart jouw verlanglijst om zeker te zijn van jouw bestelling. Ben jij een vroege vlinder en krijgen we je lijst voor 7 maart dan krijg je nog een extra geschenk!

Hoe stel je jouw verlanglijst samen? Hierbij enkele tips:

 
 
 • Ga jij eerder voor alle nieuwkomers op jouw lijst? Hier kan je een lijst vinden met alle nieuwigheden zodat jij jouw collectie compleet kan maken.

 
 • Ben jij een fan van de shakes en wil je deze kans nemen om jouw voorraad aan te vullen? Hierbij een voorbeeld van een verlanglijstje vol shakes!

 
 • Kan jij niet zonder je supplementen? Wij hebben 2 voorbeelden voor je opgesteld voor lijsten gevuld met supplementen: optie 1 & optie 2.21 RITUELEN


Deze Spring Shopping staat in het teken van de 21 rituelen. Wij hebben 21 topproducten geselecteerd die 21 rituelen voorstellen. Welk ritueel kan jij niet missen in het dagelijkse leven?

Lees alles over de verschillende rituelen in onze brochure.


Silhouelle

's Gravenstraat 170, 9810 Nazareth info@silhouelle.be 09 398 27 82
181 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page