top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverJaimie Oppalfens

De beste crème en zalf tegen cellulite!

Bijgewerkt op: 29 mei 2020

Bestaat niet! Simpel!


Crèmes en zalfjes tegen cellulitis werken niet. Deze komen niet diep genoeg en kunnen de structuur van de huid niet veranderen. 

Het SNP als ondersteuning bij afslankende en verstevigende behandelingen 

Het SNP is dé partner in crime bij alle behandelingen gericht op figuurcorrectie en anti-cellulitis. 
Wat werkt wel?  STAP 1: Vetcellen uithongeren Het SNP is de ideale manier om overtollig vet aan de pakken, vetcellen uit te hongeren en cellulitis aan te pakken. Tevens makkelijk uitvoerboer aan de hand van de bijgeleverde brochure en inclusief Dry Energy (= Carnitine) en Dynamic Q10 (= Ubiquinol). Deze twee supplementen stimuleren de vetverbranding.  Bestel De Smart Nutrition BOX


STAP 2: Spierweefsel opbouwen  Naast het uithongeren van de vetcellen is de opbouw van spierweefsel van cruciaal belang voor een stevigere huid met minder cellulitis (cellulitis is er nog wel maar minder zichtbaar).  Aan de hand van SNP verschrompelen we de vetcellen niet alleen, maar bouwen we ook spiermassa op door de aanvulling met kwalitatieve eiwitshakes.  Let op: om spiermassa op te bouwen zal er bewogen moeten worden.  Start met bewegen in de infarood cabines.


STAP 3: Antioxidanten  Bij een gebrek aan antioxidanten zal het bindweefsel beschadigd worden met meer cellulitis en een slappere huid als gevolg.  Ga niet te veel in de zon te, rook niet, drink geen alcohol,.. Ga voor een gezonde levensstijl zoals omschreven wordt in de SNP brochure (veel groenten, fruit, water,..), aangevuld met de antioxidanten Carnitine (= Dry Energy) en Ubiquinol (Dynamic Q10).  Bestel deze vetverbraners.

De aller beste resultaten?  Combineer het SNP met a.a.p. (sterker bindweefsel) en High tech AOX (vetcellen blijven compacter bij elkaar). Bestel deze collageen en elastine aanvuller en anti-oxidant.


92 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page