Dieet gebaseerd op DNA

Heb je interesse in een dieet gebaseerd op je DNA? Dan kun je terecht bij Silhouelle in Nazareth! Wij zijn specialist in dieetbegeleiding en bieden verschillende mogelijkheden aan. Wil je een gezondere levensstijl en meer energie om zo het beste uit jezelf te halen? Met een dieet op maat helpen onze specialisten in Oost-Vlaanderen je verder.

Ciara_en_Evy_middle.jpg

Persoonlijk oefenschema

✓ Dieetbegeleiding mogelijk

✓ Natuurlijke producten

47681017_349091978989147_218732591212134

Hoe werkt een dieet gebaseerd op je DNA?

Met een dieet dat gebaseerd is op je DNA geven we voedingsadviezen op basis van je genen. Je genen kunnen een grote invloed hebben op je gewicht. Het risico op overgewicht wordt voor ongeveer 50 procent door aanleg bepaald. Door een DNA-analyse onderzoeken we onder andere het effect van koolhydraten op jouw lichaam en hoe je lichaam reageert op verzadigde vetten. Blijkt er uit de analyse dat je meer risico hebt op overgewicht? Dan stellen we een speciaal dieet op dat gebaseerd is op je DNA. Zo ben je bij ons in Oost-Vlaanderen zeker dat je een dieet op maat krijgt.

Samen selecteren we jouw dieet op maat bij ons in Oost-Vlaanderen

Naast een dieet op maat dat gebaseerd is op je DNA, kun je bij ons in Oost-Vlaanderen ook voor andere diëten terecht. Zo bieden we het RainPharma-dieet aan waarbij je door middel van voedingssupplementen toewerkt naar een fitter en vitaler leven. Ook kun je meedoen aan het Smart Nutrion Project. Dit is een kort programma waarbij je slechte eetgewoontes aanpakt en overtollige kilo’s verliest.

Neem contact met ons op

Wil jij ook afslanken met een dieet gebaseerd op je DNA? Of wil je meer informatie over een ander soort dieet op maat bij onze praktijk in Nazareth, Oost-Vlaanderen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0476 92 64 77 of een e-mail te sturen naar info@silhouelle.be.