top of page

Dieet in regio De Pinte en Deinze

Ben je op zoek naar hulp met een dieet in regio De Pinte en Deinze? Dan ben je meer dan welkom bij Silhouelle in Nazareth! Als specialist in dieetbegeleiding bieden we allerlei manieren aan om je te helpen aan een gezond voedingspatroon op maat van je lichaam. Lees verder en ga voor de afslankingsmethode die het beste bij je past.

Ciara_en_Evy_middle.jpg

Persoonlijk oefenschema

✓ Dieetbegeleiding mogelijk

✓ Natuurlijke producten

47681017_349091978989147_218732591212134

Een dieet op maat dat echt het verschil maakt

Wist je dat je overgewicht voor ongeveer 50 procent genetisch bepaald is? Dat is heel wat, en daarom bieden wij een dieet op basis van je DNA aan. Dankzij de DNA-analyse kunnen wij heel nauwkeurig meten hoe bijvoorbeeld koolhydraten of verzadigde vetten je lichaam beïnvloeden. Dankzij deze informatie kunnen wij in onze praktijk een dieet op je genen afstellen. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor een RainPharma-dieet. Tijdens dit dieet wordt professioneel advies gecombineerd met supplementen van RainPharma, en wordt er gewerkt naar een gezonde levensstijl op lange termijn. Nadat je met dit dieet je streefgewicht bereikt, word je gedurende 9 weken wekelijks opgevolgd in onze gezondheidsstudio. Nadien kom je gedurende een jaar elke maand op controle.

Maak een afspraak voor je dieet op maat

Denk je dat een gepersonaliseerd dieet je kan helpen met afslanken? Maak dan vandaag nog een afspraak bij Silhouelle in Nazareth. Dat kan online, door te bellen naar 09 398 27 82 of door een e-mail te sturen naar info@silhouelle.be. Indien je je lichaam eens goed wil verwennen, ben je ook meer dan welkom in onze privésauna!

bottom of page