Detox De Pinte

Heb jij nood aan een detox in regio De Pinte en Deinze? Kom dan langs bij Silhouelle, dé specialist in huid- en lichaamsverzorging uit Nazareth, nabij Gent! Wij bieden verschillende behandelingen aan om je lichaam grondig te reinigen en gifstoffen te verwijderen. Ontdek de mogelijkheden en kies de methode die jij wilt.

Ciara_en_Evy_middle.jpg

Persoonlijk oefenschema

✓ Dieetbegeleiding mogelijk

✓ Natuurlijke producten

47681017_349091978989147_218732591212134

Verschillende mogelijkheden voor detox in regio De Pinte en Deinze

Wil jij je lichaam verwennen met een detox bij ons in regio De Pinte en Deinze? Dat kan op allerlei manieren! Zo kan je bijvoorbeeld een arrangement boeken in onze privé wellness in Nazareth! Hier kan je genieten van bijvoorbeeld een gelaatsmassage, een rugscrub of van RainPharma-producten die je lichaam reinigen. Zo zorgt het Smart Nutrition Project van RainPharma er niet alleen voor dat je lichaam reinigt in 7 dagen, je verliest ook nog eens overtollige kilo’s.

Nóg meer mogelijkheden voor je lichaam

Naast een detox kun je bij ons in regio De Pinte en Deinze ook terecht voor allerlei anderen zaken voor je lichaam. Wil je graag gewicht verliezen? We helpen je met voedingsadvies en een dieet op maat, of via onze BodySculptor-methode. Ook onze infraroodcabines kunnen we je helpen met afslanken!

Kom langs voor een detox

Indien je nood hebt aan een detox van je lichaam in regio Deinze en De Pinte, kan je een afspraak maken bij Silhouelle uit Nazareth. Wil je genieten van een dagje in de Wellness of wil je liever ons Smart Nutrition Project testen? Wij geven je graag advies zodat je de beste keuze voor je lichaam maakt. Bel naar het nummer 0476 92 64 77 of stuur een e-mail naar info@silhouelle.be.