top of page

Een detox voor het lichaam in regio De Pinte

Heb jij nood aan een detox in regio De Pinte en Deinze? Kom dan langs bij Silhouelle, dé specialist in huid- en lichaamsverzorging uit Nazareth! Wij bieden verschillende behandelingen aan om je lichaam grondig te reinigen en gifstoffen te verwijderen. Ontdek de mogelijkheden en kies de methode die jij wilt.

Ciara_en_Evy_middle.jpg

Persoonlijk oefenschema

✓ Dieetbegeleiding mogelijk

✓ Natuurlijke producten

47681017_349091978989147_218732591212134

Verschillende mogelijkheden voor detox

Wil jij je lichaam verwennen met een detox bij ons? Dat kan op allerlei manieren! Zo kan je bijvoorbeeld een arrangement boeken in onze privé-wellness in Nazareth! Hier kan je genieten van bijvoorbeeld een gelaatsmassage, een rugscrub of van RainPharma-producten die je lichaam reinigen. Zo zorgen hun voedingssupplementen er niet alleen voor dat je lichaam reinigt in 7 dagen, je verliest ook nog eens overtollige kilo’s.

Nóg meer mogelijkheden voor je lichaam

Naast een detox kun je bij ons ook terecht voor allerlei anderen zaken voor je lichaam. Wil je graag gewicht verliezen en een beetje afslanken? We helpen je met voedingsadvies en je kan kiezen uit verschillende afslankingsmethodes:

Wij zoeken samen met jou de ideale oplossing voor jouw lichaam en einddoel. Door een detox te combineren met deze methodes, word je sterker en gezonder.

Kom langs voor een detox

Indien je nood hebt aan een detox van je lichaam of een dieet wil volgen in regio Deinze en De Pinte, kan je een afspraak maken bij Silhouelle uit Nazareth. Wil je genieten van een dagje in de wellness of wil je liever ons Smart Nutrition Project testen? Wij geven je graag advies zodat je de beste keuze voor je lichaam maakt. Bel naar het nummer 09 398 27 82 of stuur een e-mail naar info@silhouelle.be.

bottom of page